41st Portland International Film Festival

February 15 - March 1, 2018 — Portland, Oregon

Your film priorities

The goal of this site is to help you see the films you really want to see - it's a three step process: you start by prioritizing the festival's films, then you tell me which screenings you can see, then I build a schedule that (hopefully!) fits your priorities. If it's your first visit, go ahead and check out the other two tabs above, then come back to this first one - I'll wait!

So, to get started, you'll indicate your preference for each film by clicking one of the little circles next to each film below. The highest priority means "I *really* want to see this!," and the lowest means "I don't want to see this; never schedule it for me;" if you've made a choice and want to remove it for some reason, clicking the "" will forget you ever made a choice.

If there's a film you've seen already, you can note what you thought of it here by entering a rating from one to five stars; you can also come back and enter ratings later. (I'll be sharing these ratings — see the Help page for details.)

Choose priority:
(lower … higher)
or rate the films
you've seen:

Sort by:Name | Country | Page

For PIFF: Use "Page" to match the printed catalog order.

12 Days
FranceFrance, 1 hour 27 minutes, page 21
  • Saturday, February 17, 5:15 - 6:42 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Sunday, February 25, 5:30 - 6:57 pm: Cinemagic
24 Frames
IranFranceIran, France, 1 hour 54 minutes, page 21
  • Sunday, February 18, 4:45 - 6:39 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Sunday, February 25, 3:00 - 4:54 pm: Fox Tower
101 Seconds
United StatesUnited States, 1 hour 23 minutes, page 21
  • Saturday, February 17, 6:00 - 7:23 pm: Laurelhurst Theater (Right)
  • Sunday, February 18, 4:30 - 5:53 pm: Whitsell Auditorium
6.9 On the Richter Scale
RomaniaBulgariaHungaryRomania, Bulgaria, Hungary, 1 hour 56 minutes, page 4
  • Saturday, February 17, 4:00 - 5:56 pm: Whitsell Auditorium
  • Wednesday, February 21, 7:00 - 8:56 pm: Fox Tower
Angels Wear White
ChinaChina, 1 hour 47 minutes, page 15
  • Saturday, February 17, 8:00 - 9:47 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 20, 7:00 - 8:47 pm: Laurelhurst Theater (Right)
Ava
IranCanadaIran, Canada, 1 hour 43 minutes, page 15
  • Saturday, February 17, 2:30 - 4:13 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Saturday, February 24, 5:30 - 7:13 pm: Pioneer Place
Bad Genius
ThailandThailand, 2 hours 9 minutes, page 15
  • Sunday, February 18, 4:30 - 6:39 pm: Cinema 21
  • Monday, February 19, 6:15 - 8:24 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Friday, March 2, 8:00 - 10:09 pm: Whitsell Auditorium
Beauty and the Dogs
TunisiaFranceSwedenNorwayTunisia, France, Sweden, Norway, 1 hour 40 minutes, page 16
  • Friday, February 16, 8:45 - 10:25 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Sunday, February 18, 4:45 - 6:25 pm: Cinemagic
The Big Bad Fox & Other Tales
FranceFrance, 1 hour 20 minutes, page 28
  • Saturday, February 17, 12:00 - 1:20 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 24, 5:30 - 6:50 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 25, 12:30 - 1:50 pm: OMSI Empirical Theater
Big Fish and Begonia
ChinaChina, 1 hour 45 minutes, page 26
  • Monday, February 19, 2:00 - 3:45 pm: Cinema 21
Birdboy: The Forgotten Children
SpainSpain, 1 hour 16 minutes, page 26
  • Saturday, February 17, 2:30 - 3:46 pm: Cinemagic
  • Tuesday, February 27, 6:30 - 7:46 pm: OMSI Empirical Theater
Bodied
United StatesUnited States, 2 hours 4 minutes, page 30
  • Friday, February 16, 9:30 - 11:34 pm: Whitsell Auditorium
The Charmer
DenmarkDenmark, 1 hour 43 minutes, page 16
  • Tuesday, February 20, 7:00 - 8:43 pm: Whitsell Auditorium
  • Friday, February 23, 8:00 - 9:43 pm: Cinemagic
The China Hustle
United StatesUnited States, 1 hour 24 minutes, page 22
  • Sunday, February 18, 3:00 - 4:24 pm: Laurelhurst Theater (Right)
  • Monday, February 19, 4:45 - 6:09 pm: Cinemagic
A Ciambra
ItalyGermanyFranceUnited StatesItaly, Germany, France, United States, 1 hour 57 minutes, page 16
  • Friday, February 16, 6:30 - 8:27 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 20, 7:00 - 8:57 pm: Cinemagic
Claire’s Camera
South KoreaFranceSouth Korea, France, 1 hour 10 minutes, page 10
  • Saturday, February 17, 8:00 - 9:10 pm: Pioneer Place
  • Tuesday, February 27, 8:30 - 9:40 pm: Fox Tower
Cocote
Dominican RepublicArgentinaGermanyQatarDominican Republic, Argentina, Germany, Qatar, 1 hour 12 minutes, page 17
  • Wednesday, February 21, 6:00 - 7:12 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Friday, February 23, 6:00 - 7:12 pm: Cinemagic
The Day After
South KoreaSouth Korea, 1 hour 32 minutes, page 10
  • Sunday, February 25, 5:45 - 7:17 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 28, 7:00 - 8:32 pm: Pioneer Place
The Death of Stalin
United KingdomFranceUnited Kingdom, France, 1 hour 46 minutes, page 3
  • Thursday, February 15, 7:00 - 8:46 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 15, 7:15 - 9:01 pm: Whitsell Auditorium
Did You Wonder Who Fired the Gun?
United StatesUnited States, 1 hour 30 minutes, page 22
  • Monday, February 19, 3:00 - 4:30 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 24, 7:45 - 9:15 pm: Cinemagic
Eating Animals
United StatesUnited States, 1 hour 45 minutes, page 22
  • Tuesday, February 20, 8:15 - 10:00 pm: Fox Tower
  • Friday, February 23, 8:30 - 10:15 pm: Fox Tower
El Mar La Mar
United StatesMexicoUnited States, Mexico, 1 hour 34 minutes, page 32
  • Monday, February 19, 2:45 - 4:19 pm: Laurelhurst Theater (Right)
  • Tuesday, February 27, 8:45 - 10:19 pm: OMSI Empirical Theater
The Endless
United StatesUnited States, 1 hour 58 minutes, page 30
  • Sunday, February 25, 9:30 - 11:28 pm: Whitsell Auditorium
The Eternal Road
FinlandEstoniaSwedenFinland, Estonia, Sweden, 1 hour 43 minutes, page 4
  • Wednesday, February 21, 7:00 - 8:43 pm: Cinema 21
  • Monday, February 26, 8:30 - 10:13 pm: OMSI Empirical Theater
Félicité
SenegalFranceBelgiumGermanyLebanonSenegal, France, Belgium, Germany, Lebanon, 2 hours 3 minutes, page 4
  • Friday, February 16, 7:15 - 9:18 pm: Laurelhurst Theater (Right)
  • Saturday, February 17, 2:30 - 4:33 pm: Pioneer Place
Five Fingers for Marseilles
South AfricaSouth Africa, 2 hours 12 minutes, page 30
  • Friday, February 23, 9:30 - 11:42 pm: Whitsell Auditorium
For Ahkeem
United StatesUnited States, 1 hour 30 minutes, page 23
  • Monday, February 26, 6:00 - 7:30 pm: Whitsell Auditorium
  • Wednesday, February 28, 7:00 - 8:30 pm: Cinemagic
Foxtrot
IsraelSwitzerlandGermanyFranceIsrael, Switzerland, Germany, France, 1 hour 48 minutes, page 5
  • Sunday, February 18, 7:30 - 9:18 pm: Cinema 21
  • Monday, February 19, 5:00 - 6:48 pm: Laurelhurst Theater (Right)
Gemini
United StatesUnited States, 1 hour 32 minutes, page 5
  • Friday, February 23, 6:30 - 8:02 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 24, 2:45 - 4:17 pm: Cinemagic
A Gentle Creature
FranceGermanyRussiaLithuaniaNetherlandsFrance, Germany, Russia, Lithuania, Netherlands, 2 hours 23 minutes, page 10
  • Saturday, February 17, 7:30 - 9:53 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Sunday, February 25, 8:00 - 10:23 pm: OMSI Empirical Theater
Good Luck
FranceGermanyFrance, Germany, 2 hours 23 minutes, page 23
  • Sunday, February 18, 5:15 - 7:38 pm: Laurelhurst Theater (Right)
  • Friday, February 23, 7:00 - 9:23 pm: OMSI Empirical Theater
The Great Buddha+
TaiwanTaiwan, 1 hour 44 minutes, page 17
  • Sunday, February 25, 3:00 - 4:44 pm: OMSI Empirical Theater
  • Thursday, March 1, 8:15 - 9:59 pm: Fox Tower
Hagazussa: A Heathen's Curse
GermanyAustriaGermany, Austria, 1 hour 57 minutes, page 31
  • Saturday, February 24, 9:30 - 11:27 pm: Whitsell Auditorium
Her Love Boils Bathwater
JapanJapan, 2 hours 5 minutes, page 17
  • Saturday, February 17, 2:30 - 4:35 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 24, 12:00 - 2:05 pm: Cinemagic
  • Saturday, March 3, 5:30 - 7:35 pm: Whitsell Auditorium
Hochelaga, Land of Souls
CanadaCanada, 1 hour 40 minutes, page 5
  • Monday, February 19, 4:30 - 6:10 pm: Cinema 21
  • Wednesday, February 21, 7:00 - 8:40 pm: Pioneer Place
The House By the Sea
FranceFrance, 1 hour 47 minutes, page 11
  • Saturday, February 17, 5:30 - 7:17 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 18, 7:30 - 9:17 pm: Pioneer Place
Housewife
TurkeyTurkey, 1 hour 33 minutes, page 31
  • Sunday, February 18, 9:30 - 11:03 pm: Whitsell Auditorium
I Am Not a Witch
United KingdomFranceZambiaGermanyUnited Kingdom, France, Zambia, Germany, 1 hour 33 minutes, page 18
  • Friday, February 16, 7:00 - 8:33 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 20, 6:00 - 7:33 pm: Fox Tower
Ice Mother
Czech RepublicFranceSlovakiaCzech Republic, France, Slovakia, 1 hour 46 minutes, page 6
  • Sunday, February 18, 2:00 - 3:46 pm: Pioneer Place
  • Tuesday, February 27, 7:00 - 8:46 pm: Cinemagic
  • Saturday, March 3, 3:00 - 4:46 pm: Whitsell Auditorium
Jeanette, The Childhood of Joan of Ark
FranceFrance, 1 hour 46 minutes, page 11
  • Sunday, February 18, 4:45 - 6:31 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 20, 7:00 - 8:46 pm: Pioneer Place
Le Fort Des Fous
FranceAlgeriaSwitzerlandGermanyGreeceQatarFrance, Algeria, Switzerland, Germany, Greece, Qatar, 2 hours 24 minutes, page 32
  • Saturday, February 17, 8:45 - 11:09 pm: Laurelhurst Theater (Right)
  • Wednesday, February 21, 7:00 - 9:24 pm: Laurelhurst Theater (Right)
Lean on Pete
United KingdomUnited Kingdom, 2 hours 1 minute, page 6
  • Wednesday, February 28, 7:00 - 9:01 pm: Whitsell Auditorium
Leaning Into the Wind: Andy Goldsworthy
United KingdomGermanyUnited Kingdom, Germany, 1 hour 33 minutes, page 23
  • Saturday, February 17, 7:00 - 8:33 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 20, 6:00 - 7:33 pm: Laurelhurst Theater (Left)
Let the Corpses Tan
FranceBelgiumFrance, Belgium, 1 hour 43 minutes, page 31
  • Saturday, February 17, 9:30 - 11:13 pm: Whitsell Auditorium
Let the Sun Shine In
FranceBelgiumFrance, Belgium, 1 hour 35 minutes, page 11
  • Monday, February 19, 1:45 - 3:20 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Thursday, February 22, 7:00 - 8:35 pm: Cinema 21
Lots of Kids, A Monkey and A Castle
SpainSpain, 1 hour 28 minutes, page 24
  • Sunday, February 18, 7:00 - 8:28 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 25, 12:30 - 1:58 pm: Cinemagic
Lover for a Day
FranceFrance, 1 hour 16 minutes, page 12
  • Sunday, February 25, 3:00 - 4:16 pm: Pioneer Place
  • Thursday, March 1, 6:00 - 7:16 pm: Whitsell Auditorium
Lu Over the Wall
JapanJapan, 1 hour 52 minutes, page 26
  • Sunday, February 18, 2:00 - 3:52 pm: Cinemagic
  • Monday, February 19, 1:45 - 3:37 pm: Fox Tower
Mad World
Hong KongHong Kong, 1 hour 41 minutes, page 18
  • Sunday, February 25, 3:15 - 4:56 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 26, 8:45 - 10:26 pm: Fox Tower
Makala
FranceCongoFrance, Congo, 1 hour 37 minutes, page 24
  • Saturday, February 24, 3:00 - 4:37 pm: Pioneer Place
  • Sunday, February 25, 5:30 - 7:07 pm: OMSI Empirical Theater
Marlina the Murderer in Four Acts
IndonesiaFranceMalaysiaThailandIndonesia, France, Malaysia, Thailand, 1 hour 33 minutes, page 18
  • Monday, February 19, 7:00 - 8:33 pm: Pioneer Place
  • Sunday, February 25, 8:00 - 9:33 pm: Cinemagic
Milla
FranceFrance, 2 hours 8 minutes, page 32
  • Sunday, February 18, 8:30 - 10:38 pm: Laurelhurst Theater (Right)
  • Monday, February 19, 7:00 - 9:08 pm: Cinemagic
Miss Kiet’s Children
NetherlandsNetherlands, 1 hour 55 minutes, page 28
  • Saturday, February 17, 12:00 - 1:55 pm: Cinema 21
  • Saturday, February 24, 12:00 - 1:55 pm: Fox Tower
  • Sunday, March 4, 2:00 - 3:55 pm: Whitsell Auditorium
Napping Princess
JapanJapan, 1 hour 50 minutes, page 27
  • Sunday, February 18, 2:00 - 3:50 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Saturday, February 24, 2:45 - 4:35 pm: Fox Tower
Newton
IndiaIndia, 1 hour 46 minutes, page 19
  • Friday, February 16, 7:00 - 8:46 pm: Cinemagic
  • Sunday, February 18, 2:00 - 3:46 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 22, 7:00 - 8:46 pm: Cinemagic
The Nothing Factory
PortugalPortugal, 2 hours 57 minutes, page 33
  • Thursday, February 22, 6:45 - 9:42 pm: Laurelhurst Theater (Right)
  • Thursday, March 1, 7:00 - 9:57 pm: Pioneer Place
Occidental
FranceFrance, 1 hour 13 minutes, page 33
  • Friday, February 16, 9:15 - 10:28 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 24, 5:30 - 6:43 pm: Cinemagic
Oh Lucy!
JapanUnited StatesJapan, United States, 1 hour 35 minutes, page 19
  • Saturday, February 24, 4:30 - 6:05 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 27, 7:00 - 8:35 pm: Pioneer Place
On Body and Soul
HungaryHungary, 1 hour 56 minutes, page 12
  • Friday, February 16, 7:00 - 8:56 pm: Pioneer Place
  • Saturday, February 24, 6:45 - 8:41 pm: Whitsell Auditorium
On the Beach at Night Alone
South KoreaSouth Korea, 1 hour 41 minutes, page 12
  • Monday, February 19, 4:30 - 6:11 pm: Pioneer Place
  • Wednesday, February 21, 7:00 - 8:41 pm: Cinemagic
Our Time Will Come
Hong KongChinaHong Kong, China, 2 hours 10 minutes, page 13
  • Tuesday, February 20, 7:00 - 9:10 pm: Cinema 21
  • Thursday, March 1, 8:15 - 10:25 pm: Whitsell Auditorium
Polina
FranceFrance, 1 hour 48 minutes, page 28
  • Monday, February 19, 2:00 - 3:48 pm: Pioneer Place
  • Sunday, February 25, 12:30 - 2:18 pm: Fox Tower
The Rape of Recy Taylor
United StatesUnited States, 1 hour 31 minutes, page 24
  • Monday, February 19, 7:30 - 9:01 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 24, 7:45 - 9:16 pm: Fox Tower
The Rider
United StatesUnited States, 1 hour 44 minutes, page 19
  • Monday, February 19, 7:00 - 8:44 pm: Cinema 21
  • Thursday, February 22, 6:00 - 7:44 pm: Laurelhurst Theater (Left)
Scaffolding
IsraelPolandIsrael, Poland, 1 hour 30 minutes, page 20
  • Monday, February 19, 5:15 - 6:45 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, March 1, 6:00 - 7:30 pm: Fox Tower
Science Fair
United StatesUnited States, 1 hour 30 minutes, page 29
  • Monday, February 26, 6:00 - 7:30 pm: OMSI Empirical Theater
  • Tuesday, February 27, 6:00 - 7:30 pm: Fox Tower
A Season in France
FranceFrance, 1 hour 40 minutes, page 6
  • Saturday, February 17, 8:00 - 9:40 pm: Cinemagic
  • Thursday, February 22, 7:00 - 8:40 pm: Fox Tower
Shorts 1: Animated Worlds
1 hour 23 minutes, page 34
  • Saturday, February 17, 1:00 - 2:23 pm: Whitsell Auditorium
Shorts 2: Made in Oregon 1: Confluences
1 hour 17 minutes, page 34
  • Sunday, February 18, 1:30 - 2:47 pm: Whitsell Auditorium
Shorts 3: Distant Tales
1 hour 29 minutes, page 35
  • Wednesday, February 21, 6:00 - 7:29 pm: Whitsell Auditorium
Shorts 4: Made in Oregon 2: Wilderness
1 hour 23 minutes, page 36
  • Sunday, February 25, 12:30 - 1:53 pm: Whitsell Auditorium
Shorts 5: Ways of Seeing
1 hour 8 minutes, page 37
  • Thursday, February 22, 8:00 - 9:08 pm: Whitsell Auditorium
Shorts 6: Family Ties
1 hour 32 minutes, page 38
  • Saturday, February 24, 2:00 - 3:32 pm: Whitsell Auditorium
Shorts 7: Other Places/Other Times
1 hour 36 minutes, page 38
  • Monday, February 26, 8:30 - 10:06 pm: Whitsell Auditorium
Shorts 8: Chaplin Classics
1 hour 24 minutes, page 39
  • Tuesday, February 27, 7:30 - 8:54 pm: Whitsell Auditorium
Shorts Encore: Women-Directed Shorts
1 hour 30 minutes
  • Sunday, March 4, 11:45 am - 1:15 pm: Whitsell Auditorium
Soufra
LebanonUnited StatesSingaporeLebanon, United States, Singapore, 1 hour 15 minutes, page 25
  • Saturday, February 17, 5:30 - 6:45 pm: Pioneer Place
  • Thursday, February 22, 6:00 - 7:15 pm: Whitsell Auditorium
  • Friday, March 2, 6:00 - 7:15 pm: Whitsell Auditorium
Speak Up
FranceFrance, 1 hour 39 minutes, page 29
  • Saturday, February 17, 5:30 - 7:09 pm: Cinemagic
  • Wednesday, February 21, 8:30 - 10:09 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 26, 7:00 - 8:39 pm: Pioneer Place
Spell Reel
PortugalFrancePortugal, France, 1 hour 36 minutes, page 33
  • Tuesday, February 20, 8:15 - 9:51 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Friday, February 23, 7:00 - 8:36 pm: Pioneer Place
Spoor
PolandGermanyCzech RepublicSwedenSlovakiaFrancePoland, Germany, Czech Republic, Sweden, Slovakia, France, 2 hours 8 minutes, page 13
  • Monday, February 19, 7:30 - 9:38 pm: Fox Tower
  • Monday, February 26, 6:00 - 8:08 pm: Fox Tower
  • Saturday, March 3, 12:00 - 2:08 pm: Whitsell Auditorium
Summer 1993
SpainSpain, 1 hour 37 minutes, page 20
  • Saturday, February 24, 8:00 - 9:37 pm: Pioneer Place
  • Thursday, March 1, 7:00 - 8:37 pm: Cinemagic
Sweet Country
AustraliaAustralia, 1 hour 53 minutes, page 7
  • Saturday, February 17, 8:00 - 9:53 pm: Cinema 21
  • Monday, February 19, 7:30 - 9:23 pm: Laurelhurst Theater (Right)
A Taxi Driver
South KoreaSouth Korea, 2 hours 17 minutes, page 7
  • Sunday, February 18, 7:30 - 9:47 pm: Cinemagic
  • Monday, February 19, 1:45 - 4:02 pm: Cinemagic
Tehran Taboo
AustriaGermanyAustria, Germany, 1 hour 30 minutes, page 27
  • Friday, February 16, 9:00 - 10:30 pm: Cinema 21
  • Sunday, February 25, 12:30 - 2:00 pm: Pioneer Place
Tempestad
MexicoMexico, 1 hour 45 minutes, page 25
  • Sunday, February 25, 3:00 - 4:45 pm: Cinemagic
  • Thursday, March 1, 7:00 - 8:45 pm: OMSI Empirical Theater
The Third Murder
JapanJapan, 2 hours 5 minutes, page 13
  • Sunday, February 18, 1:45 - 3:50 pm: Cinema 21
  • Sunday, February 25, 6:15 - 8:20 pm: Whitsell Auditorium
Thoroughbreds
United StatesUnited States, 1 hour 30 minutes, page 20
  • Saturday, February 17, 5:30 - 7:00 pm: Cinema 21
  • Monday, February 19, 4:00 - 5:30 pm: Laurelhurst Theater (Left)
Under the Tree
IcelandFranceIceland, France, 1 hour 29 minutes, page 7
  • Friday, February 16, 6:45 - 8:14 pm: Cinema 21
  • Sunday, February 18, 11:30 am - 12:59 pm: Fox Tower
Vazante
BrazilPortugalBrazil, Portugal, 1 hour 56 minutes, page 8
  • Sunday, February 25, 8:00 - 9:56 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 28, 6:00 - 7:56 pm: OMSI Empirical Theater
Wajib
PalestineFranceGermanyColombiaNorwayQatarUnited Arab EmiratesPalestine, France, Germany, Colombia, Norway, Qatar, United Arab Emirates, 1 hour 36 minutes, page 8
  • Saturday, February 17, 3:30 - 5:06 pm: Laurelhurst Theater (Right)
  • Friday, February 23, 6:00 - 7:36 pm: Fox Tower
Western
GermanyBulgariaAustriaGermany, Bulgaria, Austria, 1 hour 59 minutes, page 8
  • Sunday, February 18, 4:45 - 6:44 pm: Pioneer Place
  • Wednesday, February 28, 7:00 - 8:59 pm: Fox Tower
What Will People Say
NorwayGermanySwedenNorway, Germany, Sweden, 1 hour 46 minutes, page 9
  • Thursday, February 22, 7:00 - 8:46 pm: Pioneer Place
  • Sunday, February 25, 5:30 - 7:16 pm: Pioneer Place
White Sun
NepalNetherlandsQatarUnited StatesNepal, Netherlands, Qatar, United States, 1 hour 29 minutes, page 9
  • Friday, February 16, 6:30 - 7:59 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Monday, February 26, 7:00 - 8:29 pm: Cinemagic
  • Saturday, March 3, 8:15 - 9:44 pm: Whitsell Auditorium
Winter Brothers
DenmarkIcelandDenmark, Iceland, 1 hour 40 minutes, page 9
  • Thursday, February 22, 8:30 - 10:10 pm: Laurelhurst Theater (Left)
  • Sunday, February 25, 8:00 - 9:40 pm: Pioneer Place
Won't You Be My Neighbor?
United StatesUnited States, 1 hour 34 minutes, page 25
  • Saturday, February 17, 2:45 - 4:19 pm: Cinema 21
  • Sunday, February 18, 7:30 - 9:04 pm: Laurelhurst Theater (Left)
Youth
ChinaChina, 2 hours 16 minutes, page 14
  • Monday, February 19, 4:30 - 6:46 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 24, 12:00 - 2:16 pm: Pioneer Place
Zama
ArgentinaSpainFranceNetherlandsUnited StatesArgentina, Spain, France, Netherlands, United States, 1 hour 55 minutes, page 14
  • Sunday, February 18, 7:30 - 9:25 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 21, 8:00 - 9:55 pm: Laurelhurst Theater (Left)
Continue ... to the Scheduling Assistant page. (Your choices have already been saved.)