Portland International Film Festival

February 9 - 25, 2017 — Portland, Oregon

Your film priorities

The goal of this site is to help you see the films you really want to see - it's a three step process: you start by prioritizing the festival's films, then you tell me which screenings you can see, then I build a schedule that (hopefully!) fits your priorities. If it's your first visit, go ahead and check out the other two tabs above, then come back to this first one - I'll wait!

So, to get started, you'll indicate your preference for each film by clicking one of the little circles next to each film below. The highest priority means "I *really* want to see this!," and the lowest means "I don't want to see this; never schedule it for me;" if you've made a choice and want to remove it for some reason, clicking the "" will forget you ever made a choice.

If there's a film you've seen already, you can note what you thought of it here by entering a rating from one to five stars; you can also come back and enter ratings later. (I'll be sharing these ratings — see the Help page for details.)

Choose priority:
(lower … higher)
or rate the films
you've seen:

Sort by:Name | Country | Page

For PIFF: Use "Page" to match the printed catalog order.

Abacus: Small Enough to Jail
United StatesUnited States, 1 hour 28 minutes, page 12
  • Saturday, February 11, 5:15 - 6:43 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 12, 7:30 - 8:58 pm: Laurelhurst Theater
El Acompañante
CubaPanamaFranceColombiaCuba, Panama, France, Colombia, 1 hour 44 minutes, page 9
  • Sunday, February 19, 7:30 - 9:14 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 21, 8:30 - 10:14 pm: Fox Tower
A Dark Song / The Man from Death
IrelandUnited KingdomIreland, United Kingdom, 1 hour 53 minutes, page 17
  • Sunday, February 12, 10:30 pm - 12:23 am: Bagdad Theater
Afterimage
PolandPoland, 1 hour 38 minutes, page 4
  • Wednesday, February 15, 8:30 - 10:08 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 20, 6:15 - 7:53 pm: Laurelhurst Theater
After Love
BelgiumBelgium, 1 hour 40 minutes, page 9
  • Friday, February 10, 8:30 - 10:10 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 11, 3:00 - 4:40 pm: Cinema 21
After the Storm
JapanJapan, 1 hour 57 minutes, page 4
  • Monday, February 20, 4:15 - 6:12 pm: Valley Cinema
  • Saturday, February 25, 6:00 - 7:57 pm: Whitsell Auditorium
The Age of Shadows
South KoreaSouth Korea, 2 hours 20 minutes, page 9
  • Saturday, February 11, 8:00 - 10:20 pm: Cinema 21
  • Tuesday, February 14, 8:15 - 10:35 pm: Laurelhurst Theater
Alive & Kicking
United StatesSwedenUnited States, Sweden, 1 hour 28 minutes, page 12
  • Saturday, February 18, 6:30 - 7:58 pm: Laurelhurst Theater
  • Monday, February 20, 3:30 - 4:58 pm: Whitsell Auditorium
All the Cities of the North
SwedenBosnia and HerzegovinaMontenegroSweden, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, 1 hour 40 minutes, page 18
  • Tuesday, February 14, 8:30 - 10:10 pm: Fox Tower
  • Monday, February 20, 8:45 - 10:25 pm: Laurelhurst Theater
All These Sleepless Nights
PolandUnited KingdomPoland, United Kingdom, 1 hour 40 minutes, page 12
  • Sunday, February 12, 6:00 - 7:40 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 18, 9:15 - 10:55 pm: Laurelhurst Theater
Aloys
SwitzerlandFranceSwitzerland, France, 1 hour 31 minutes, page 6
  • Thursday, February 16, 6:15 - 7:46 pm: Laurelhurst Theater
  • Tuesday, February 21, 3:30 - 5:01 pm: Fox Tower
Apprentice
SingaporeGermanyFranceHong KongSingapore, Germany, France, Hong Kong, 1 hour 37 minutes, page 6
  • Saturday, February 18, 5:00 - 6:37 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 23, 8:45 - 10:22 pm: Fox Tower
A Quiet Passion
United KingdomBelgiumUnited Kingdom, Belgium, 2 hours 5 minutes, page 5
  • Saturday, February 11, 8:00 - 10:05 pm: Whitsell Auditorium
  • Wednesday, February 15, 8:30 - 10:35 pm: Laurelhurst Theater
Austerlitz
GermanyGermany, 1 hour 34 minutes, page 12
  • Saturday, February 11, 6:00 - 7:34 pm: OMSI Empirical Theater
  • Monday, February 13, 6:00 - 7:34 pm: Whitsell Auditorium
The Autopsy of Jane Doe / Limbo
United KingdomUnited StatesUnited Kingdom, United States, 1 hour 34 minutes, page 17
  • Saturday, February 25, 10:30 pm - 12:04 am: Bagdad Theater
Barakah Meets Barakah
Saudi ArabiaSaudi Arabia, 1 hour 28 minutes, page 6
  • Friday, February 17, 8:30 - 9:58 pm: Valley Cinema
  • Monday, February 20, 3:30 - 4:58 pm: Fox Tower
Behemoth
ChinaChina, 1 hour 30 minutes, page 12
  • Monday, February 20, 8:30 - 10:00 pm: Fox Tower
  • Friday, February 24, 6:00 - 7:30 pm: Fox Tower
Burden
United StatesUnited KingdomBelgiumSwedenUnited States, United Kingdom, Belgium, Sweden, 1 hour 26 minutes, page 12
  • Saturday, February 11, 3:00 - 4:26 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 14, 8:45 - 10:11 pm: Laurelhurst Theater
Buzz One Four
United StatesUnited States, 1 hour, page 12
  • Wednesday, February 15, 5:45 - 6:45 pm: Laurelhurst Theater
  • Saturday, February 18, 12:00 - 1:00 pm: Whitsell Auditorium
Clash
EgyptFranceEgypt, France, 1 hour 37 minutes, page 7
  • Tuesday, February 14, 6:00 - 7:37 pm: Cinema 21
  • Saturday, February 18, 6:00 - 7:37 pm: Valley Cinema
The Commune
DenmarkSwedenNetherlandsDenmark, Sweden, Netherlands, 1 hour 52 minutes, page 4
  • Wednesday, February 15, 5:45 - 7:37 pm: Whitsell Auditorium
  • Friday, February 17, 5:45 - 7:37 pm: Fox Tower
Daguerrotype / Overtime
FranceBelgiumJapanFrance, Belgium, Japan, 2 hours 20 minutes, page 17
  • Saturday, February 18, 10:30 pm - 12:50 am: Bagdad Theater
  • Thursday, February 23, 5:45 - 8:05 pm: Valley Cinema
Dead Slow Ahead / Night Without Distance
SpainFranceSpain, France, 1 hour 37 minutes, page 18
  • Friday, February 10, 6:00 - 7:37 pm: OMSI Empirical Theater
  • Wednesday, February 15, 8:30 - 10:07 pm: OMSI Empirical Theater
Death in Sarajevo
Bosnia and HerzegovinaFranceBosnia and Herzegovina, France, 1 hour 25 minutes, page 4
  • Friday, February 24, 8:30 - 9:55 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 25, 6:30 - 7:55 pm: Fox Tower
The Death of Louis XIV
FrancePortugalSpainFrance, Portugal, Spain, 1 hour 55 minutes, page 4
  • Sunday, February 12, 5:00 - 6:55 pm: Fox Tower
  • Friday, February 17, 8:30 - 10:25 pm: Laurelhurst Theater
The Distinguished Citizen
ArgentinaSpainArgentina, Spain, 1 hour 57 minutes, page 10
  • Tuesday, February 14, 8:30 - 10:27 pm: Cinema 21
  • Thursday, February 16, 5:45 - 7:42 pm: Fox Tower
The Dreamed Ones
GermanyAustriaGermany, Austria, 1 hour 29 minutes, page 18
  • Monday, February 13, 8:45 - 10:14 pm: Laurelhurst Theater
  • Wednesday, February 22, 8:30 - 9:59 pm: Fox Tower
The Dreamed Path
GermanyGermany, 1 hour 26 minutes, page 18
  • Saturday, February 11, 6:00 - 7:26 pm: Laurelhurst Theater
  • Friday, February 17, 6:00 - 7:26 pm: Laurelhurst Theater
Eldorado XXI
PortugalFrancePortugal, France, 2 hours 5 minutes, page 18
  • Monday, February 13, 8:30 - 10:35 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, February 16, 5:45 - 7:50 pm: Laurelhurst Theater
The Eyes of My Mother / The Dog
United StatesUnited States, 1 hour 26 minutes, page 17
  • Friday, February 17, 10:30 - 11:56 pm: Bagdad Theater
Fire at Sea
ItalyFranceItaly, France, 1 hour 54 minutes, page 13
  • Sunday, February 12, 11:30 am - 1:24 pm: Laurelhurst Theater
  • Wednesday, February 15, 8:30 - 10:24 pm: Fox Tower
Forever Pure
IsraelUnited KingdomRussiaNorwayIsrael, United Kingdom, Russia, Norway, 1 hour 27 minutes, page 13
  • Sunday, February 12, 5:15 - 6:42 pm: Laurelhurst Theater
  • Wednesday, February 15, 6:00 - 7:27 pm: Fox Tower
Frantz
FranceFrance, 1 hour 53 minutes, page 4
  • Saturday, February 11, 5:15 - 7:08 pm: Fox Tower
  • Monday, February 13, 8:30 - 10:23 pm: OMSI Empirical Theater
Glory
BulgariaGreeceBulgaria, Greece, 1 hour 41 minutes, page 10
  • Saturday, February 11, 2:45 - 4:26 pm: Laurelhurst Theater
  • Monday, February 13, 6:00 - 7:41 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 26, 7:30 - 9:11 pm: Whitsell Auditorium
Graduation
RomaniaFranceBelgiumRomania, France, Belgium, 2 hours 8 minutes, page 4
  • Friday, February 10, 5:45 - 7:53 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 13, 5:45 - 7:53 pm: Laurelhurst Theater
Half Ticket
IndiaIndia, 1 hour 40 minutes, page 16
  • Sunday, February 12, 12:00 - 1:40 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 18, 12:30 - 2:10 pm: Laurelhurst Theater
The Happiest Day in the Life of Olli Mäki
FinlandSwedenGermanyFinland, Sweden, Germany, 1 hour 32 minutes, page 7
  • Sunday, February 12, 7:30 - 9:02 pm: Cinema 21
Hedi
FranceGermanyQatarTunisiaUnited Arab EmiratesFrance, Germany, Qatar, Tunisia, United Arab Emirates, 1 hour 29 minutes, page 7
  • Friday, February 10, 8:30 - 9:59 pm: Laurelhurst Theater
  • Monday, February 20, 3:45 - 5:14 pm: Laurelhurst Theater
Heidi
GermanySwitzerlandSouth AfricaGermany, Switzerland, South Africa, 1 hour 45 minutes, page 16
  • Saturday, February 11, 12:00 - 1:45 pm: Laurelhurst Theater
  • Monday, February 20, 12:45 - 2:30 pm: Whitsell Auditorium
The Human Surge
ArgentinaBrazilPortugalArgentina, Brazil, Portugal, 1 hour 40 minutes, page 18
  • Friday, February 17, 8:30 - 10:10 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 22, 6:00 - 7:40 pm: Fox Tower
I Am Not Madame Bovary
ChinaChina, 2 hours 17 minutes, page 5
  • Tuesday, February 21, 5:45 - 8:02 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, February 23, 5:45 - 8:02 pm: Fox Tower
I Am Not Your Negro
United StatesFranceUnited States, France, 1 hour 33 minutes, page 13
  • Thursday, February 9, 7:00 - 8:33 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 9, 7:15 - 8:48 pm: Whitsell Auditorium
Indivisible
ItalyItaly, 1 hour 44 minutes, page 7
  • Friday, February 10, 6:15 - 7:59 pm: Laurelhurst Theater
  • Sunday, February 12, 8:00 - 9:44 pm: Whitsell Auditorium
The Invisible Guest / Manoman
SpainSpain, 1 hour 57 minutes, page 17
  • Friday, February 10, 10:30 pm - 12:27 am: Bagdad Theater
  • Thursday, February 16, 8:30 - 10:27 pm: Laurelhurst Theater
It’s Only the End of the World
CanadaFranceCanada, France, 1 hour 39 minutes, page 10
  • Friday, February 17, 6:00 - 7:39 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, February 23, 8:30 - 10:09 pm: Whitsell Auditorium
Kati Kati
KenyaGermanyKenya, Germany, 1 hour 15 minutes, page 7
  • Sunday, February 19, 2:45 - 4:00 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 22, 6:00 - 7:15 pm: Valley Cinema
Kedi
TurkeyUnited StatesTurkey, United States, 1 hour 20 minutes, page 13
  • Saturday, February 11, 5:30 - 6:50 pm: Cinema 21
Kékszakállu
ArgentinaArgentina, 1 hour 12 minutes, page 18
  • Sunday, February 19, 3:00 - 4:12 pm: Laurelhurst Theater
  • Saturday, February 25, 8:45 - 9:57 pm: Fox Tower
Kills on Wheels
HungaryHungary, 1 hour 45 minutes, page 7
  • Saturday, February 18, 2:30 - 4:15 pm: Fox Tower
  • Monday, February 20, 6:45 - 8:30 pm: Laurelhurst Theater
The King’s Choice
NorwayNorway, 2 hours 13 minutes, page 10
  • Sunday, February 12, 2:00 - 4:13 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 18, 3:00 - 5:13 pm: Valley Cinema
  • Sunday, February 26, 2:00 - 4:13 pm: Whitsell Auditorium
Land of Mine
DenmarkGermanyDenmark, Germany, 1 hour 41 minutes, page 5
  • Sunday, February 12, 2:30 - 4:11 pm: Cinema 21
  • Saturday, February 18, 5:45 - 7:26 pm: Whitsell Auditorium
The Land of the Enlightened
BelgiumIrelandNetherlandsBelgium, Ireland, Netherlands, 1 hour 27 minutes, page 13
  • Tuesday, February 14, 8:30 - 9:57 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 18, 12:00 - 1:27 pm: Fox Tower
Life+1Day
IranIran, 1 hour 55 minutes, page 7
  • Friday, February 10, 5:45 - 7:40 pm: Laurelhurst Theater
  • Thursday, February 16, 8:30 - 10:25 pm: Cinema 21
Life After Life
ChinaChina, 1 hour 20 minutes, page 7
  • Sunday, February 19, 1:30 - 2:50 pm: Valley Cinema
  • Tuesday, February 21, 6:30 - 7:50 pm: Laurelhurst Theater
Like Crazy
ItalyFranceItaly, France, 1 hour 58 minutes, page 10
  • Saturday, February 11, 5:30 - 7:28 pm: Laurelhurst Theater
  • Monday, February 13, 5:45 - 7:43 pm: Cinema 21
The Long Excuse
JapanJapan, 2 hours 3 minutes, page 10
  • Thursday, February 16, 5:45 - 7:48 pm: Cinema 21
  • Monday, February 20, 1:30 - 3:33 pm: Valley Cinema
Lost in Paris
FranceBelgiumFrance, Belgium, 1 hour 24 minutes, page 10
  • Friday, February 10, 9:00 - 10:24 pm: Laurelhurst Theater
  • Sunday, February 12, 5:00 - 6:24 pm: Cinema 21
Louise by the Shore
FranceFrance, 1 hour 15 minutes, page 16
  • Sunday, February 12, 2:45 - 4:00 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 18, 3:15 - 4:30 pm: Laurelhurst Theater
Maliglutit
CanadaCanada, 1 hour 34 minutes, page 10
  • Tuesday, February 21, 6:00 - 7:34 pm: Valley Cinema
  • Thursday, February 23, 8:30 - 10:04 pm: Laurelhurst Theater
Ma’Rosa
PhilippinesPhilippines, 1 hour 50 minutes, page 5
  • Monday, February 20, 12:15 - 2:05 pm: Laurelhurst Theater
  • Thursday, February 23, 8:30 - 10:20 pm: Valley Cinema
My Entire High School Sinking Into the Sea
United StatesUnited States, 1 hour 15 minutes, page 16
  • Saturday, February 11, 12:45 - 2:00 pm: Cinema 21
  • Monday, February 13, 6:15 - 7:30 pm: Laurelhurst Theater
My Life as a Zucchini
SwitzerlandFranceSwitzerland, France, 1 hour 6 minutes, page 16
  • Sunday, February 12, 12:30 - 1:36 pm: Cinema 21
  • Monday, February 13, 6:00 - 7:06 pm: OMSI Empirical Theater
Nagasaki: Memories of My Son
JapanJapan, 2 hours 10 minutes, page 5
  • Friday, February 10, 5:45 - 7:55 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 12, 5:00 - 7:10 pm: Whitsell Auditorium
Nakom
GhanaUnited StatesGhana, United States, 1 hour 30 minutes, page 8
  • Monday, February 20, 7:00 - 8:30 pm: Valley Cinema
  • Tuesday, February 21, 9:00 - 10:30 pm: Laurelhurst Theater
Nocturama
FranceFrance, 2 hours 10 minutes, page 11
  • Sunday, February 12, 2:15 - 4:25 pm: Laurelhurst Theater
  • Thursday, February 16, 8:30 - 10:40 pm: Fox Tower
Obit
United StatesUnited States, 1 hour 33 minutes, page 13
  • Friday, February 10, 6:00 - 7:33 pm: Cinema 21
  • Tuesday, February 14, 6:00 - 7:33 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 27, 6:00 - 7:33 pm: Whitsell Auditorium
Old Stone
ChinaCanadaChina, Canada, 1 hour 20 minutes, page 8
  • Wednesday, February 22, 8:30 - 9:50 pm: Valley Cinema
  • Thursday, February 23, 3:30 - 4:50 pm: Fox Tower
The Olive Tree
SpainGermanySpain, Germany, 1 hour 40 minutes, page 5
  • Monday, February 20, 8:30 - 10:10 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, February 23, 6:00 - 7:40 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 26, 5:00 - 6:40 pm: Whitsell Auditorium
One Week and a Day
IsraelIsrael, 1 hour 38 minutes, page 8
  • Sunday, February 19, 5:00 - 6:38 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 22, 8:30 - 10:08 pm: Whitsell Auditorium
The Ornithologist
PortugalFranceBrazilPortugal, France, Brazil, 1 hour 58 minutes, page 11
  • Tuesday, February 14, 5:45 - 7:43 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 19, 5:00 - 6:58 pm: Whitsell Auditorium
Panamerican Machinery
MexicoPolandMexico, Poland, 1 hour 26 minutes, page 8
  • Tuesday, February 21, 6:00 - 7:26 pm: Laurelhurst Theater
  • Friday, February 24, 8:30 - 9:56 pm: Fox Tower
Paradise
RussiaGermanyRussia, Germany, 2 hours 11 minutes, page 5
  • Wednesday, February 15, 8:30 - 10:41 pm: Cinema 21
  • Monday, February 20, 3:15 - 5:26 pm: Laurelhurst Theater
Parting
IranAfghanistanIran, Afghanistan, 1 hour 18 minutes, page 8
  • Wednesday, February 15, 6:00 - 7:18 pm: OMSI Empirical Theater
  • Friday, February 17, 6:30 - 7:48 pm: Laurelhurst Theater
Personal Shopper
FranceGermanyFrance, Germany, 1 hour 45 minutes, page 5
  • Saturday, February 18, 8:30 - 10:15 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 21, 8:30 - 10:15 pm: Valley Cinema
Raising Bertie
United StatesUnited States, 1 hour 42 minutes, page 13
  • Tuesday, February 21, 8:30 - 10:12 pm: Laurelhurst Theater
  • Wednesday, February 22, 5:45 - 7:27 pm: Whitsell Auditorium
Rara
ChileArgentinaChile, Argentina, 1 hour 22 minutes, page 8
  • Saturday, February 11, 3:00 - 4:22 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 25, 3:30 - 4:52 pm: Whitsell Auditorium
Revengeance
United StatesUnited States, 1 hour 16 minutes, page 16
  • Saturday, February 18, 8:45 - 10:01 pm: Laurelhurst Theater
  • Sunday, February 19, 2:15 - 3:31 pm: Whitsell Auditorium
The Sense of an Ending
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 48 minutes, page 11
  • Friday, February 24, 6:00 - 7:48 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 25, 4:00 - 5:48 pm: Fox Tower
Short Cuts 1: On Art & Artists
1 hour 24 minutes, page 19
  • Saturday, February 11, 12:30 - 1:54 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts 2: Family Ties
1 hour 33 minutes, page 19
  • Sunday, February 12, 11:30 am - 1:03 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts 3: Viewpoints
1 hour 25 minutes, page 20
  • Monday, February 20, 6:00 - 7:25 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts 4: Distant Tales
1 hour 20 minutes, page 20
  • Saturday, February 25, 1:00 - 2:20 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts 5: Made in Oregon
1 hour 34 minutes, page 21
  • Saturday, February 18, 2:30 - 4:04 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts 6: Animated Worlds
1 hour 20 minutes, page 21
  • Sunday, February 19, 12:00 - 1:20 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 26, 12:00 - 1:20 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts 7: Return to Landscape
1 hour 27 minutes, page 22
  • Thursday, February 16, 8:30 - 9:57 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts 8: In Pursuit
1 hour 31 minutes, page 22
  • Tuesday, February 21, 8:45 - 10:16 pm: Whitsell Auditorium
Sieranevada
RomaniaFranceBosnia and HerzegovinaRomania, France, Bosnia and Herzegovina, 2 hours 53 minutes, page 6
  • Saturday, February 18, 7:45 - 10:38 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 22, 6:30 - 9:23 pm: Laurelhurst Theater
The Son of Joseph
FranceBelgiumFrance, Belgium, 1 hour 53 minutes, page 8
  • Friday, February 10, 8:30 - 10:23 pm: Cinema 21
  • Saturday, February 18, 3:45 - 5:38 pm: Laurelhurst Theater
Soul on a String
ChinaChina, 2 hours 22 minutes, page 11
  • Saturday, February 18, 12:00 - 2:22 pm: Laurelhurst Theater
  • Sunday, February 19, 6:00 - 8:22 pm: Valley Cinema
Starless Dreams
IranIran, 1 hour 16 minutes, page 13
  • Sunday, February 19, 4:00 - 5:16 pm: Valley Cinema
  • Thursday, February 23, 9:00 - 10:16 pm: Laurelhurst Theater
Staying Vertical
FranceFrance, 1 hour 40 minutes, page 6
  • Thursday, February 23, 6:00 - 7:40 pm: Laurelhurst Theater
  • Saturday, February 25, 8:45 - 10:25 pm: Whitsell Auditorium
The Stopover
FranceGreeceFrance, Greece, 1 hour 42 minutes, page 8
  • Tuesday, February 21, 6:00 - 7:42 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 22, 3:30 - 5:12 pm: Fox Tower
The Student
RussiaRussia, 1 hour 59 minutes, page 11
  • Saturday, February 18, 8:30 - 10:29 pm: Valley Cinema
  • Monday, February 20, 12:45 - 2:44 pm: Laurelhurst Theater
Suntan
GreeceGermanyGreece, Germany, 1 hour 45 minutes, page 9
  • Saturday, February 11, 8:00 - 9:45 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 15, 5:45 - 7:30 pm: Cinema 21
The Teacher
SlovakiaCzech RepublicSlovakia, Czech Republic, 1 hour 42 minutes, page 6
  • Friday, February 10, 8:45 - 10:27 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 13, 8:15 - 9:57 pm: Laurelhurst Theater
Ten Years
Hong KongHong Kong, 1 hour 43 minutes, page 9
  • Saturday, February 11, 8:15 - 9:58 pm: Laurelhurst Theater
  • Monday, February 13, 8:30 - 10:13 pm: Fox Tower
Tonio
NetherlandsNetherlands, 1 hour 40 minutes, page 11
  • Friday, February 17, 6:00 - 7:40 pm: Valley Cinema
  • Sunday, February 19, 2:30 - 4:10 pm: Laurelhurst Theater
Train Driver’s Diary
SerbiaCroatiaSerbia, Croatia, 1 hour 26 minutes, page 11
  • Friday, February 10, 8:45 - 10:11 pm: Fox Tower
  • Monday, February 13, 8:30 - 9:56 pm: Cinema 21
Truman
SpainArgentinaSpain, Argentina, 1 hour 48 minutes, page 11
  • Friday, February 17, 8:30 - 10:18 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 19, 5:00 - 6:48 pm: Laurelhurst Theater
  • Monday, February 27, 8:15 - 10:03 pm: Whitsell Auditorium
We Are the Flesh / Judy
MexicoMexico, 1 hour 30 minutes, page 17
  • Saturday, February 11, 10:30 pm - 12:00 am: Bagdad Theater
Window Horses
CanadaCanada, 1 hour 25 minutes, page 16
  • Sunday, February 19, 7:45 - 9:10 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 20, 6:00 - 7:25 pm: Fox Tower
Without Name / Strangers in the Night
IrelandIreland, 1 hour 45 minutes, page 17
  • Friday, February 24, 10:30 pm - 12:15 am: Bagdad Theater
The Women’s Balcony
IsraelIsrael, 1 hour 36 minutes, page 9
  • Thursday, February 16, 6:00 - 7:36 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 19, 7:30 - 9:06 pm: Laurelhurst Theater
The World of Us
South KoreaSouth Korea, 1 hour 35 minutes, page 16
  • Sunday, February 19, 12:30 - 2:05 pm: Fox Tower
  • Monday, February 20, 1:00 - 2:35 pm: Fox Tower
Wùlu
FranceSenegalFrance, Senegal, 1 hour 35 minutes, page 9
  • Saturday, February 11, 12:30 - 2:05 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 15, 6:15 - 7:50 pm: Laurelhurst Theater
Yourself and Yours
South KoreaSouth Korea, 1 hour 26 minutes, page 6
  • Sunday, February 12, 7:45 - 9:11 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 14, 6:00 - 7:26 pm: Laurelhurst Theater
Continue ... to the Scheduling Assistant page. (Your choices have already been saved.)