Portland International Film Festival

February 11 - 27, 2016 — Portland, Oregon

Your film priorities

The goal of this site is to help you see the films you really want to see - it's a three step process: you start by prioritizing the festival's films, then you tell me which screenings you can see, then I build a schedule that (hopefully!) fits your priorities. If it's your first visit, go ahead and check out the other two tabs above, then come back to this first one - I'll wait!

So, to get started, you'll indicate your preference for each film by clicking one of the little circles next to each film below. The highest priority means "I *really* want to see this!," and the lowest means "I don't want to see this; never schedule it for me;" if you've made a choice and want to remove it for some reason, clicking the "" will forget you ever made a choice.

If there's a film you've seen already, you can note what you thought of it here by entering a rating from one to five stars; you can also come back and enter ratings later. (I'll be sharing these ratings — see the Help page for details.)

Choose priority:
(lower … higher)
or rate the films
you've seen:

Sort by:Name | Country | Page

For PIFF: Use "Page" to match the printed catalog order.

7 Letters
SingaporeSingapore, 1 hour 56 minutes, page 3
  • Thursday, February 25, 8:30 - 10:26 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 27, 12:30 - 2:26 pm: Fox Tower
100 Yen Love
JapanJapan, 1 hour 53 minutes, page 3
  • Friday, February 12, 5:45 - 7:38 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, February 18, 5:45 - 7:38 pm: Cinema 21
600 Miles
MexicoMexico, 1 hour 25 minutes, page 3
  • Saturday, February 20, 8:45 - 10:10 pm: Cinema 21
  • Monday, February 22, 8:30 - 9:55 pm: Fox Tower
Above and Below
SwitzerlandSwitzerland, 1 hour 50 minutes, page 3
  • Sunday, February 14, 1:00 - 2:50 pm: Cinema 21
  • Wednesday, February 24, 8:30 - 10:20 pm: Whitsell Auditorium
Adama
FranceFrance, 1 hour 22 minutes, page 3
  • Sunday, February 14, 1:00 - 2:22 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 20, 3:30 - 4:52 pm: Cinema 21
  • Sunday, February 28, 12:00 - 1:22 pm: Whitsell Auditorium
Aferim!
RomaniaCzech RepublicRomania, Czech Republic, 1 hour 48 minutes, page 3
  • Saturday, February 13, 6:15 - 8:03 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 22, 8:30 - 10:18 pm: Roseway
April and the Extraordinary World
FranceFrance, 1 hour 45 minutes, page 3
  • Saturday, February 13, 1:15 - 3:00 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 17, 6:00 - 7:45 pm: Fox Tower
Arabian Nights: Volume 1, The Restless One
PortugalPortugal, 2 hours 5 minutes, page 3
  • Monday, February 15, 8:30 - 10:35 pm: Cinema 21
Arabian Nights: Volume 2, The Desolate One
PortugalPortugal, 2 hours 11 minutes, page 4
  • Saturday, February 20, 6:00 - 8:11 pm: Cinema 21
Arabian Nights: Volume 3, The Enchanted One
PortugalPortugal, 2 hours 5 minutes, page 4
  • Monday, February 22, 5:45 - 7:50 pm: Cinema 21
Baskin
TurkeyTurkey, 1 hour 42 minutes, page 4
  • Friday, February 12, 10:30 pm - 12:12 am: Cinema 21
Best of the Shorts
1 hour 30 minutes
  • Sunday, February 28, 7:00 - 8:30 pm: Whitsell Auditorium
Body
PolandPoland, 1 hour 30 minutes, page 4
  • Saturday, February 13, 3:45 - 5:15 pm: Cinema 21
  • Tuesday, February 16, 6:15 - 7:45 pm: Whitsell Auditorium
Cemetery of Splendour
ThailandThailand, 2 hours 2 minutes, page 4
  • Wednesday, February 17, 8:30 - 10:32 pm: Cinema 21
  • Monday, February 22, 7:00 - 9:02 pm: OMSI Empirical Theater
Chevalier
GreeceGreece, 1 hour 39 minutes, page 4
  • Monday, February 15, 8:30 - 10:09 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 23, 8:30 - 10:09 pm: Roseway
The Clan
ArgentinaArgentina, 1 hour 48 minutes, page 4
  • Tuesday, February 23, 5:45 - 7:33 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 27, 8:30 - 10:18 pm: Whitsell Auditorium
The Club
ChileChile, 1 hour 38 minutes, page 4
  • Saturday, February 13, 8:45 - 10:23 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 14, 4:00 - 5:38 pm: Moreland
Counting
United StatesUnited States, 1 hour 51 minutes, page 5
  • Thursday, February 25, 8:30 - 10:21 pm: Whitsell Auditorium
  • Friday, February 26, 8:30 - 10:21 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 27, 3:00 - 4:51 pm: Whitsell Auditorium
Court
IndiaIndia, 1 hour 56 minutes, page 5
  • Friday, February 12, 5:45 - 7:41 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 16, 8:30 - 10:26 pm: Moreland
Coz Ov Moni 2: FOKN Revenge
GhanaGhana, 1 hour 20 minutes, page 5
  • Saturday, February 20, 11:00 pm - 12:20 am: Cinema 21
Demon
PolandPoland, 1 hour 47 minutes, page 5
  • Saturday, February 13, 11:15 pm - 1:02 am: Cinema 21
Dheepan
FranceFrance, 1 hour 55 minutes, page 5
  • Thursday, February 25, 5:45 - 7:40 pm: OMSI Empirical Theater
  • Friday, February 26, 5:45 - 7:40 pm: Whitsell Auditorium
Disorder
FranceFrance, 1 hour 41 minutes, page 5
  • Monday, February 15, 6:00 - 7:41 pm: Cinema 21
  • Thursday, February 18, 8:30 - 10:11 pm: Fox Tower
Don't Be Bad
ItalyItaly, 1 hour 40 minutes, page 5
  • Saturday, February 13, 6:15 - 7:55 pm: Moreland
  • Friday, February 19, 8:30 - 10:10 pm: Fox Tower
Don't Blink: Robert Frank
United StatesUnited States, 1 hour 22 minutes, page 5
  • Sunday, February 21, 7:00 - 8:22 pm: Whitsell Auditorium
Dukhtar
PakistanPakistan, 1 hour 33 minutes, page 6
  • Monday, February 15, 3:30 - 5:03 pm: Cinema 21
  • Saturday, February 27, 3:15 - 4:48 pm: Fox Tower
Eisenstein in Guanajuato
NetherlandsNetherlands, 1 hour 55 minutes, page 6
  • Thursday, February 18, 8:30 - 10:25 pm: Cinema 21
Embrace of the Serpent
ColombiaColombia, 2 hours 5 minutes, page 6
  • Friday, February 12, 5:45 - 7:50 pm: Cinema 21
  • Sunday, February 14, 7:00 - 9:05 pm: Moreland
Evolution
FranceFrance, 1 hour 36 minutes, page 6
  • Friday, February 19, 11:00 pm - 12:36 am: Cinema 21
Eye in the Sky
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 42 minutes, page 6
  • Friday, February 12, 8:30 - 10:12 pm: Cinema 21
  • Wednesday, February 17, 8:30 - 10:12 pm: Fox Tower
Fatima
FranceFrance, 1 hour 19 minutes, page 6
  • Tuesday, February 16, 6:15 - 7:34 pm: Moreland
  • Thursday, February 25, 6:15 - 7:34 pm: Fox Tower
The Fencer
FinlandFinland, 1 hour 33 minutes, page 6
  • Thursday, February 11, 7:15 - 8:48 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 11, 7:30 - 9:03 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 14, 7:00 - 8:33 pm: Whitsell Auditorium
The Forbidden Room
CanadaCanada, 2 hours 13 minutes, page 7
  • Tuesday, February 16, 8:30 - 10:43 pm: Cinema 21
  • Friday, February 19, 8:30 - 10:43 pm: Roseway
For Grace
United StatesUnited States, 1 hour 32 minutes, page 6
  • Saturday, February 13, 4:00 - 5:32 pm: Whitsell Auditorium
  • Wednesday, February 17, 6:00 - 7:32 pm: World Trade Center
Francofonia
FranceFrance, 1 hour 27 minutes, page 7
  • Monday, February 15, 8:30 - 9:57 pm: Whitsell Auditorium
  • Wednesday, February 17, 6:00 - 7:27 pm: Moreland
From Afar
VenezuelaVenezuela, 1 hour 33 minutes, page 7
  • Wednesday, February 17, 6:00 - 7:33 pm: Cinema 21
  • Friday, February 19, 6:00 - 7:33 pm: Fox Tower
A Good American
United StatesUnited States, 1 hour 40 minutes, page 7
  • Saturday, February 13, 1:15 - 2:55 pm: World Trade Center
  • Monday, February 15, 8:30 - 10:10 pm: World Trade Center
  • Wednesday, February 17, 8:30 - 10:10 pm: World Trade Center
Heavenly Nomadic
KyrgyzstanKyrgyzstan, 1 hour 21 minutes, page 7
  • Sunday, February 14, 4:00 - 5:21 pm: Cinema 21
  • Saturday, February 20, 1:15 - 2:36 pm: Fox Tower
Home Care
Czech RepublicCzech Republic, 1 hour 32 minutes, page 7
  • Tuesday, February 16, 8:30 - 10:02 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 21, 1:30 - 3:02 pm: Roseway
The Idol
PalestinePalestine, 1 hour 40 minutes, page 7
  • Saturday, February 20, 6:00 - 7:40 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 25, 6:00 - 7:40 pm: Whitsell Auditorium
In the Shadow of Women
FranceFrance, 1 hour 23 minutes, page 8
  • Saturday, February 20, 6:00 - 7:23 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 22, 6:15 - 7:38 pm: Fox Tower
In Transit
United StatesUnited States, 1 hour 16 minutes, page 8
  • Sunday, February 14, 7:00 - 8:16 pm: World Trade Center
  • Monday, February 15, 1:00 - 2:16 pm: World Trade Center
  • Sunday, February 21, 7:00 - 8:16 pm: World Trade Center
The Invitation
United StatesUnited States, 1 hour 50 minutes, page 8
  • Friday, February 26, 11:00 pm - 12:50 am: Cinema 21
Iraqi Odyssey
SwitzerlandSwitzerland, 2 hours 45 minutes, page 8
  • Friday, February 12, 7:00 - 9:45 pm: World Trade Center
  • Monday, February 15, 12:00 - 2:45 pm: Cinema 21
I Saw the Light
United StatesUnited States, 2 hours 3 minutes, page 7
  • Saturday, February 20, 8:30 - 10:33 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 21, 7:00 - 9:03 pm: Cinema 21
The Judgment
BulgariaBulgaria, 1 hour 47 minutes, page 8
  • Friday, February 12, 8:30 - 10:17 pm: Fox Tower
  • Monday, February 15, 12:45 - 2:32 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 23, 6:00 - 7:47 pm: Fox Tower
King Georges
United StatesUnited States, 1 hour 20 minutes, page 8
  • Monday, February 15, 3:30 - 4:50 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 21, 4:30 - 5:50 pm: World Trade Center
Klown Forever
DenmarkDenmark, 1 hour 39 minutes, page 8
  • Friday, February 19, 8:30 - 10:09 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 23, 8:30 - 10:09 pm: Fox Tower
Lamb
EthiopiaEthiopia, 1 hour 34 minutes, page 8
  • Saturday, February 13, 1:30 - 3:04 pm: Moreland
  • Sunday, February 21, 1:30 - 3:04 pm: Fox Tower
Land and Shade
ColombiaColombia, 1 hour 34 minutes, page 9
  • Saturday, February 20, 3:15 - 4:49 pm: Roseway
  • Friday, February 26, 8:30 - 10:04 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 27, 6:00 - 7:34 pm: Fox Tower
Landfill Harmonic
United StatesUnited States, 1 hour 24 minutes, page 9
  • Saturday, February 13, 6:30 - 7:54 pm: World Trade Center
  • Saturday, February 20, 3:30 - 4:54 pm: World Trade Center
  • Sunday, February 21, 1:30 - 2:54 pm: World Trade Center
Last Cab to Darwin
AustraliaAustralia, 2 hours 3 minutes, page 9
  • Saturday, February 13, 1:15 - 3:18 pm: Cinema 21
  • Saturday, February 20, 5:45 - 7:48 pm: Roseway
L'attesa
ItalyItaly, 1 hour 40 minutes, page 9
  • Tuesday, February 23, 6:00 - 7:40 pm: Cinema 21
  • Thursday, February 25, 8:30 - 10:10 pm: Fox Tower
Let Them Come
AlgeriaAlgeria, 1 hour 35 minutes, page 9
  • Saturday, February 13, 4:00 - 5:35 pm: Moreland
  • Tuesday, February 16, 8:30 - 10:05 pm: Fox Tower
Little Big Master
Hong KongHong Kong, 1 hour 52 minutes, page 9
  • Monday, February 15, 12:45 - 2:37 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 23, 5:45 - 7:37 pm: OMSI Empirical Theater
Liza the Fox-Fairy
HungaryHungary, 1 hour 46 minutes, page 9
  • Sunday, February 14, 10:00 - 11:46 pm: Cinema 21
  • Monday, February 15, 1:00 - 2:46 pm: Moreland
The Lobster
GreeceGreece, 1 hour 59 minutes, page 9
  • Saturday, February 13, 6:00 - 7:59 pm: Cinema 21
Magallanes
PeruPeru, 1 hour 49 minutes, page 10
  • Saturday, February 13, 6:15 - 8:04 pm: Fox Tower
  • Monday, February 15, 9:00 - 10:49 pm: Moreland
Man vs. Snake
United StatesUnited States, 1 hour 45 minutes, page 10
  • Saturday, February 27, 11:00 pm - 12:45 am: Cinema 21
Marguerite
FranceFrance, 2 hours 9 minutes, page 10
  • Saturday, February 13, 8:45 - 10:54 pm: Moreland
  • Thursday, February 18, 5:45 - 7:54 pm: Fox Tower
Marshland
SpainSpain, 1 hour 45 minutes, page 10
  • Friday, February 19, 8:30 - 10:15 pm: Cinema 21
  • Monday, February 22, 6:00 - 7:45 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 29, 6:00 - 7:45 pm: Whitsell Auditorium
The Meddler
United StatesUnited States, 1 hour 40 minutes, page 10
  • Friday, February 19, 6:00 - 7:40 pm: Cinema 21
  • Wednesday, February 24, 6:00 - 7:40 pm: OMSI Empirical Theater
Men & Chicken
DenmarkDenmark, 1 hour 44 minutes, page 10
  • Saturday, February 13, 8:45 - 10:29 pm: Fox Tower
  • Saturday, February 20, 8:30 - 10:14 pm: Fox Tower
Mia Madre
ItalyItaly, 1 hour 46 minutes, page 10
  • Sunday, February 14, 7:00 - 8:46 pm: Cinema 21
Miss Hokkusai
JapanJapan, 1 hour 33 minutes, page 10
  • Sunday, February 21, 7:00 - 8:33 pm: Roseway
  • Wednesday, February 24, 8:30 - 10:03 pm: Cinema 21
My Golden Days
FranceFrance, 2 hours 3 minutes, page 11
  • Thursday, February 25, 5:45 - 7:48 pm: Cinema 21
  • Saturday, February 27, 5:45 - 7:48 pm: Whitsell Auditorium
Nahid
IranIran, 1 hour 45 minutes, page 11
  • Thursday, February 18, 6:00 - 7:45 pm: Moreland
  • Wednesday, February 24, 6:00 - 7:45 pm: Roseway
Nawara
EgyptEgypt, 2 hours 2 minutes, page 11
  • Sunday, February 14, 1:00 - 3:02 pm: Moreland
  • Wednesday, February 24, 8:30 - 10:32 pm: Fox Tower
No Home Movie
BelgiumBelgium, 1 hour 55 minutes, page 11
  • Sunday, February 14, 4:00 - 5:55 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 16, 5:45 - 7:40 pm: World Trade Center
Office
Hong KongHong Kong, 2 hours, page 11
  • Thursday, February 18, 5:45 - 7:45 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 20, 12:45 - 2:45 pm: Cinema 21
One Floor Below
RomaniaRomania, 1 hour 33 minutes, page 11
  • Saturday, February 20, 8:30 - 10:03 pm: Roseway
  • Tuesday, February 23, 8:30 - 10:03 pm: OMSI Empirical Theater
Open Your Eyes / 50 Ft from Syria
United StatesUnited States, 1 hour 13 minutes, page 11
  • Sunday, February 21, 3:30 - 4:43 pm: Whitsell Auditorium
The Other Side
ItalyItaly, 1 hour 32 minutes, page 11
  • Friday, February 12, 8:30 - 10:02 pm: Moreland
  • Monday, February 15, 6:00 - 7:32 pm: Fox Tower
The Pearl Button
ChileChile, 1 hour 22 minutes, page 12
  • Saturday, February 13, 8:45 - 10:07 pm: World Trade Center
  • Saturday, February 20, 6:00 - 7:22 pm: World Trade Center
The Project of the Century
CubaCuba, 1 hour 40 minutes, page 12
  • Wednesday, February 17, 8:30 - 10:10 pm: Moreland
  • Sunday, February 21, 4:15 - 5:55 pm: Fox Tower
Rams
IcelandIceland, 1 hour 33 minutes, page 12
  • Saturday, February 13, 4:00 - 5:33 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 17, 6:00 - 7:33 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 29, 8:30 - 10:03 pm: Whitsell Auditorium
Right Now, Wrong Then
South KoreaSouth Korea, 2 hours 1 minute, page 12
  • Thursday, February 18, 8:30 - 10:31 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 21, 4:15 - 6:16 pm: Cinema 21
Road to La Paz
ArgentinaArgentina, 1 hour 32 minutes, page 12
  • Sunday, February 14, 7:00 - 8:32 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 21, 1:30 - 3:02 pm: Cinema 21
  • Sunday, February 28, 2:00 - 3:32 pm: Whitsell Auditorium
Robert Bly: A Thousand Years of Joy
United StatesUnited States, 1 hour 21 minutes, page 12
  • Saturday, February 13, 4:00 - 5:21 pm: World Trade Center
  • Sunday, February 14, 4:00 - 5:21 pm: World Trade Center
Schneider vs. Bax
NetherlandsNetherlands, 1 hour 36 minutes, page 12
  • Friday, February 19, 8:30 - 10:06 pm: World Trade Center
  • Monday, February 22, 8:30 - 10:06 pm: Cinema 21
  • Sunday, February 28, 4:30 - 6:06 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts I: International Ties
1 hour 20 minutes, page 15
  • Saturday, February 13, 1:00 - 2:20 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 16, 6:15 - 7:35 pm: Fox Tower
Short Cuts II: Animated Worlds
1 hour 45 minutes, page 15
  • Sunday, February 14, 1:00 - 2:45 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 15, 3:30 - 5:15 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts III: International Ties
1 hour 20 minutes, page 16
  • Thursday, February 18, 8:30 - 9:50 pm: Moreland
  • Sunday, February 21, 7:00 - 8:20 pm: OMSI Empirical Theater
Short Cuts IV: International Ties
1 hour 25 minutes, page 16
  • Friday, February 19, 6:00 - 7:25 pm: Roseway
  • Friday, February 26, 6:00 - 7:25 pm: OMSI Empirical Theater
Short Cuts V: Made in Oregon
1 hour 30 minutes, page 17
  • Saturday, February 20, 1:00 - 2:30 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 22, 6:00 - 7:30 pm: Roseway
Short Cuts VI: International Ties
1 hour 25 minutes, page 17
  • Sunday, February 21, 1:00 - 2:25 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, February 25, 8:30 - 9:55 pm: Cinema 21
Short Cuts VII: Space Time Being
1 hour 34 minutes, page 18
  • Tuesday, February 23, 8:30 - 10:04 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts VIII: International Ties
1 hour 22 minutes, page 18
  • Wednesday, February 24, 8:30 - 9:52 pm: Roseway
  • Saturday, February 27, 12:45 - 2:07 pm: Whitsell Auditorium
Sivas
TurkeyTurkey, 1 hour 37 minutes, page 12
  • Wednesday, February 24, 8:30 - 10:07 pm: OMSI Empirical Theater
  • Friday, February 26, 6:00 - 7:37 pm: Fox Tower
The Sky Trembles and the Earth is Afraid and the Two Eyes are not Brothers
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 40 minutes, page 13
  • Wednesday, February 17, 8:30 - 10:10 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 20, 3:30 - 5:10 pm: Whitsell Auditorium
Sleeping Giant
CanadaCanada, 1 hour 30 minutes, page 13
  • Friday, February 12, 6:15 - 7:45 pm: Moreland
  • Tuesday, February 16, 6:15 - 7:45 pm: Cinema 21
Songs from the North
South KoreaSouth Korea, 1 hour 15 minutes, page 13
  • Monday, February 15, 6:15 - 7:30 pm: World Trade Center
  • Friday, February 19, 6:30 - 7:45 pm: World Trade Center
Sonita
IranIran, 1 hour 30 minutes, page 13
  • Sunday, February 14, 1:00 - 2:30 pm: World Trade Center
  • Monday, February 15, 3:30 - 5:00 pm: World Trade Center
Sunset Song
United KingdomUnited Kingdom, 2 hours 15 minutes, page 13
  • Saturday, February 13, 8:45 - 11:00 pm: Cinema 21
  • Monday, February 15, 6:00 - 8:15 pm: Moreland
Sworn Virgin
AlbaniaAlbania, 1 hour 30 minutes, page 13
  • Wednesday, February 24, 6:15 - 7:45 pm: Fox Tower
  • Friday, February 26, 8:30 - 10:00 pm: Whitsell Auditorium
The Thin Yellow Line
MexicoMexico, 1 hour 35 minutes, page 13
  • Saturday, February 20, 8:30 - 10:05 pm: World Trade Center
  • Sunday, February 21, 7:00 - 8:35 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 23, 8:30 - 10:05 pm: Cinema 21
The Throne
South KoreaSouth Korea, 2 hours 5 minutes, page 13
  • Sunday, February 14, 4:00 - 6:05 pm: Fox Tower
  • Friday, February 19, 5:45 - 7:50 pm: Whitsell Auditorium
Thru You Princess
IsraelIsrael, 1 hour 20 minutes, page 14
  • Saturday, February 20, 3:30 - 4:50 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 21, 4:30 - 5:50 pm: Roseway
Viva
IrelandIreland, 1 hour 40 minutes, page 14
  • Monday, February 15, 6:00 - 7:40 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 20, 8:30 - 10:10 pm: OMSI Empirical Theater
A War
DenmarkDenmark, 1 hour 55 minutes, page 14
  • Thursday, February 25, 5:45 - 7:40 pm: Roseway
  • Saturday, February 27, 8:30 - 10:25 pm: Fox Tower
The Wave
NorwayNorway, 1 hour 44 minutes, page 14
  • Friday, February 12, 8:30 - 10:14 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 16, 8:30 - 10:14 pm: World Trade Center
We Are Young, We Are Strong
GermanyGermany, 2 hours 7 minutes, page 14
  • Wednesday, February 24, 5:45 - 7:52 pm: Cinema 21
  • Thursday, February 25, 8:30 - 10:37 pm: Roseway
Wedding Doll
IsraelIsrael, 1 hour 22 minutes, page 14
  • Saturday, February 20, 6:00 - 7:22 pm: OMSI Empirical Theater
  • Monday, February 22, 8:30 - 9:52 pm: Whitsell Auditorium
What We Become
DenmarkDenmark, 1 hour 32 minutes, page 14
  • Sunday, February 21, 10:00 - 11:32 pm: Cinema 21
When a Tree Falls
SpainSpain, 1 hour 43 minutes, page 14
  • Monday, February 15, 3:30 - 5:13 pm: Moreland
  • Tuesday, February 23, 6:00 - 7:43 pm: Roseway
Continue ... to the Scheduling Assistant page. (Your choices have already been saved.)