Portland International Film Festival

February 6 - 22, 2014 — Portland, Oregon

Your film priorities

The goal of this site is to help you see the films you really want to see - it's a three step process: you start by prioritizing the festival's films, then you tell me which screenings you can see, then I build a schedule that (hopefully!) fits your priorities. If it's your first visit, go ahead and check out the other two tabs above, then come back to this first one - I'll wait!

So, to get started, you'll indicate your preference for each film by clicking one of the little circles next to each film below. The highest priority means "I *really* want to see this!," and the lowest means "I don't want to see this; never schedule it for me;" if you've made a choice and want to remove it for some reason, clicking the "" will forget you ever made a choice.

If there's a film you've seen already, you can note what you thought of it here by entering a rating from one to five stars; you can also come back and enter ratings later. (I'll be sharing these ratings — see the Help page for details.)

Choose priority:
(lower … higher)
or rate the films
you've seen:

Sort by:Name | Country | Page

For PIFF: Use "Page" to match the printed catalog order.

Aftermath
PolandPoland, 1 hour 47 minutes, page 24
  • Tuesday, February 11, 8:30 - 10:17 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 23, 6:30 - 8:17 pm: Whitsell Auditorium
Age of Uprising: The Legend of Michael Kohlhaas
FranceFrance, 2 hours 2 minutes, page 10
  • Saturday, February 8, 3:30 - 5:32 pm: Cinema 21 (large)
  • Monday, February 10, 8:30 - 10:32 pm: Cinemagic
Aglaja
HungaryHungary, 1 hour 56 minutes, page 17
  • Tuesday, February 11, 5:45 - 7:41 pm: Cinemagic
  • Monday, February 17, 12:00 - 1:56 pm: Fox Tower
A Gun in Each Hand
SpainSpain, 1 hour 35 minutes, page 27
  • Tuesday, February 11, 8:30 - 10:05 pm: Cinema 21 (large)
Alan Partridge: Alpha Papa
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 30 minutes, page 14
  • Monday, February 10, 8:45 - 10:15 pm: Cinema 21 (large)
  • Friday, February 14, 8:30 - 10:00 pm: Cinemagic
American Dreams in China
Hong KongHong Kong, 1 hour 52 minutes, page 16
  • Friday, February 14, 5:45 - 7:37 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 20, 5:45 - 7:37 pm: Cinema 21 (small)
Antboy
DenmarkDenmark, 1 hour 17 minutes, page 9
  • Thursday, February 13, 8:30 - 9:47 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 15, 1:00 - 2:17 pm: Cinemagic
The Apostle
SpainSpain, 1 hour 20 minutes, page 26
  • Saturday, February 8, 1:00 - 2:20 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 19, 8:30 - 9:50 pm: Cinema 21 (small)
Aya of Yop City
FranceFrance, 1 hour 24 minutes, page 11
  • Saturday, February 15, 3:30 - 4:54 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 17, 12:15 - 1:39 pm: Cinema 21 (small)
Back to 1942
ChinaChina, 2 hours 25 minutes, page 8
  • Sunday, February 16, 6:30 - 8:55 pm: OMSI Empirical Theater
  • Tuesday, February 18, 8:30 - 10:55 pm: Cinemagic
Before Snowfall
NorwayNorway, 1 hour 45 minutes, page 23
  • Tuesday, February 11, 8:30 - 10:15 pm: OMSI Empirical Theater
Belle
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 45 minutes, page 6
  • Thursday, February 6, 7:00 - 8:45 pm: Whitsell Auditorium
Bends
Hong KongHong Kong, 1 hour 36 minutes, page 16
  • Thursday, February 13, 6:00 - 7:36 pm: Fox Tower
Borgman
NetherlandsNetherlands, 1 hour 53 minutes, page 21
  • Friday, February 7, 11:59 pm - 1:52 am: Cinema 21 (large)
Boy Eating the Bird's Food
GreeceGreece, 1 hour 20 minutes, page 16
  • Tuesday, February 18, 8:30 - 9:50 pm: Cinema 21 (small)
  • Thursday, February 20, 8:30 - 9:50 pm: Fox Tower
The Butterfly's Dream
TurkeyTurkey, 2 hours 18 minutes, page 29
  • Saturday, February 8, 8:30 - 10:48 pm: OMSI Empirical Theater
  • Monday, February 10, 5:45 - 8:03 pm: Cinema 21 (large)
Cairo Drive
EgyptEgypt, 1 hour 17 minutes, page 10
  • Saturday, February 15, 9:00 - 10:17 pm: World Trade Center
Cheatin'
United StatesUnited States, 1 hour 16 minutes, page 29
  • Wednesday, February 12, 8:30 - 9:46 pm: Cinema 21 (large)
  • Sunday, February 16, 5:30 - 6:46 pm: Cinemagic
Child's Pose
RomaniaRomania, 1 hour 52 minutes, page 25
  • Saturday, February 8, 6:00 - 7:52 pm: Whitsell Auditorium
  • Saturday, February 15, 6:00 - 7:52 pm: Fox Tower
  • Tuesday, February 25, 8:15 - 10:07 pm: Whitsell Auditorium
Circles
SerbiaSerbia, 1 hour 52 minutes, page 25
  • Monday, February 17, 6:30 - 8:22 pm: OMSI Empirical Theater
  • Wednesday, February 26, 8:15 - 10:07 pm: Whitsell Auditorium
Closed Curtain
IranIran, 1 hour 46 minutes, page 18
  • Saturday, February 8, 8:30 - 10:16 pm: Whitsell Auditorium
  • Wednesday, February 12, 6:00 - 7:46 pm: Cinemagic
Closing Night Party
1 hour 30 minutes, page 6
  • Sunday, February 23, 7:00 - 8:30 pm: Fields Ballroom
Code Black
United StatesUnited States, 1 hour 18 minutes, page 29
  • Wednesday, February 19, 6:00 - 7:18 pm: OMSI Empirical Theater
  • Friday, February 21, 7:00 - 8:18 pm: World Trade Center
Coffee in Berlin
GermanyGermany, 1 hour 28 minutes, page 13
  • Friday, February 14, 6:00 - 7:28 pm: OMSI Empirical Theater
  • Monday, February 17, 2:30 - 3:58 pm: Cinemagic
Coherence
United StatesUnited States, 1 hour 29 minutes, page 30
  • Saturday, February 22, 11:59 pm - 1:28 am: Cinema 21 (large)
The Congress
IsraelIsrael, 2 hours, page 18
  • Friday, February 14, 11:59 pm - 1:59 am: Cinema 21 (large)
Cycling with Molière
FranceFrance, 1 hour 44 minutes, page 11
  • Friday, February 7, 6:00 - 7:44 pm: Cinemagic
  • Thursday, February 13, 8:30 - 10:14 pm: Fox Tower
The Day of the Crows
FranceFrance, 1 hour 35 minutes, page 11
  • Wednesday, February 19, 6:00 - 7:35 pm: Cinemagic
  • Saturday, February 22, 12:00 - 1:35 pm: Whitsell Auditorium
Disciple
FinlandFinland, 1 hour 33 minutes, page 10
  • Monday, February 10, 8:30 - 10:03 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 16, 5:30 - 7:03 pm: Cinema 21 (small)
The Don Juans
Czech RepublicCzech Republic, 1 hour 42 minutes, page 9
  • Wednesday, February 19, 6:00 - 7:42 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 20, 8:30 - 10:12 pm: Cinemagic
Eat Sleep Die
SwedenSweden, 1 hour 44 minutes, page 28
  • Wednesday, February 19, 8:30 - 10:14 pm: Whitsell Auditorium
  • Friday, February 21, 9:30 - 11:14 pm: Whitsell Auditorium
Ernest and Celestine
FranceFrance, 1 hour 20 minutes, page 11
  • Friday, February 7, 6:00 - 7:20 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 11, 6:00 - 7:20 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 23, 12:15 - 1:35 pm: Whitsell Auditorium
15 Years and One Day
SpainSpain, 1 hour 36 minutes, page 26
  • Wednesday, February 12, 6:00 - 7:36 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 18, 8:30 - 10:06 pm: Fox Tower
Finding Vivian Maier
United StatesUnited States, 1 hour 23 minutes, page 30
  • Tuesday, February 11, 8:30 - 9:53 pm: Cinemagic
  • Tuesday, February 25, 6:00 - 7:23 pm: Whitsell Auditorium
Gabrielle
CanadaCanada, 1 hour 44 minutes, page 8
  • Saturday, February 8, 1:00 - 2:44 pm: Cinemagic
  • Saturday, February 15, 6:15 - 7:59 pm: OMSI Empirical Theater
The Galapagos Affair
United StatesUnited States, 2 hours 6 minutes, page 30
  • Saturday, February 8, 3:30 - 5:36 pm: World Trade Center
  • Thursday, February 13, 8:30 - 10:36 pm: Cinemagic
The German Doctor
ArgentinaArgentina, 1 hour 33 minutes, page 7
  • Friday, February 7, 8:30 - 10:03 pm: Cinema 21 (large)
  • Wednesday, February 12, 8:30 - 10:03 pm: OMSI Empirical Theater
The Golden Dream
MexicoMexico, 1 hour 42 minutes, page 20
  • Monday, February 17, 2:30 - 4:12 pm: Cinema 21 (small)
  • Saturday, February 22, 5:00 - 6:42 pm: Whitsell Auditorium
The Good Road
IndiaIndia, 1 hour 32 minutes, page 17
  • Friday, February 7, 6:00 - 7:32 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 8, 6:00 - 7:32 pm: Fox Tower
Google and the World Brain
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 30 minutes, page 15
  • Wednesday, February 12, 6:00 - 7:30 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 15, 1:00 - 2:30 pm: World Trade Center
The Great Passage
JapanJapan, 2 hours 14 minutes, page 19
  • Sunday, February 16, 7:45 - 9:59 pm: Whitsell Auditorium
  • Wednesday, February 19, 8:30 - 10:44 pm: OMSI Empirical Theater
Heli
MexicoMexico, 1 hour 45 minutes, page 20
  • Friday, February 14, 8:30 - 10:15 pm: Fox Tower
Horses of God
MoroccoMorocco, 1 hour 55 minutes, page 21
  • Saturday, February 15, 9:00 - 10:55 pm: Cinema 21 (small)
  • Saturday, February 22, 2:15 - 4:10 pm: Whitsell Auditorium
I Am Yours
NorwayNorway, 1 hour 36 minutes, page 23
  • Wednesday, February 12, 8:30 - 10:06 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, February 20, 6:00 - 7:36 pm: Fox Tower
Ida
PolandPoland, 1 hour 20 minutes, page 24
  • Tuesday, February 11, 6:00 - 7:20 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 16, 5:30 - 6:50 pm: Fox Tower
Ilo Ilo
SingaporeSingapore, 1 hour 39 minutes, page 25
  • Saturday, February 8, 3:30 - 5:09 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 11, 6:00 - 7:39 pm: Cinema 21 (large)
In Bloom
GeorgiaGeorgia, 1 hour 42 minutes, page 13
  • Saturday, February 15, 6:00 - 7:42 pm: Cinemagic
  • Monday, February 17, 5:00 - 6:42 pm: Fox Tower
It's All So Quiet
NetherlandsNetherlands, 1 hour 33 minutes, page 22
  • Sunday, February 16, 7:45 - 9:18 pm: Cinema 21 (small)
  • Wednesday, February 19, 8:30 - 10:03 pm: Fox Tower
Just a Sigh
FranceFrance, 1 hour 44 minutes, page 12
  • Thursday, February 13, 8:30 - 10:14 pm: Cinema 21 (large)
  • Saturday, February 15, 6:00 - 7:44 pm: Cinema 21 (small)
Juvenile Offender
South KoreaSouth Korea, 1 hour 47 minutes, page 26
  • Thursday, February 13, 6:00 - 7:47 pm: Cinema 21 (large)
  • Saturday, February 15, 3:30 - 5:17 pm: Cinemagic
The Last Call
MexicoMexico, 1 hour 32 minutes, page 20
  • Saturday, February 15, 9:00 - 10:32 pm: OMSI Empirical Theater
  • Tuesday, February 18, 6:00 - 7:32 pm: Cinemagic
The Last of the Unjust
FranceFrance, 3 hours 40 minutes, page 12
  • Sunday, February 16, 1:00 - 4:40 pm: World Trade Center
The Last Step
IranIran, 1 hour 28 minutes, page 18
  • Monday, February 17, 12:15 - 1:43 pm: Cinemagic
  • Tuesday, February 18, 6:00 - 7:28 pm: Cinema 21 (small)
La Ultima Pelicula
MexicoMexico, 1 hour 28 minutes, page 21
  • Saturday, February 15, 9:00 - 10:28 pm: Cinemagic
  • Sunday, February 16, 7:45 - 9:13 pm: Fox Tower
Levitated Mass: The Story of Michael Heizer's Monolithic Sculpture
United StatesUnited States, 1 hour 28 minutes, page 30
  • Monday, February 17, 2:30 - 3:58 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 18, 6:00 - 7:28 pm: Fox Tower
Le Week-End
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 33 minutes, page 15
  • Friday, February 7, 8:30 - 10:03 pm: Whitsell Auditorium
  • Wednesday, February 26, 6:00 - 7:33 pm: Whitsell Auditorium
The Lunchbox
IndiaIndia, 1 hour 44 minutes, page 17
  • Tuesday, February 11, 6:00 - 7:44 pm: OMSI Empirical Theater
  • Friday, February 14, 8:30 - 10:14 pm: Whitsell Auditorium
Maidentrip
NetherlandsNetherlands, 1 hour 22 minutes, page 22
  • Saturday, February 8, 6:15 - 7:37 pm: OMSI Empirical Theater
  • Tuesday, February 18, 8:30 - 9:52 pm: Whitsell Auditorium
Manakamana
NepalNepal, 1 hour 58 minutes, page 21
  • Saturday, February 8, 8:30 - 10:28 pm: World Trade Center
  • Saturday, February 15, 3:15 - 5:13 pm: World Trade Center
Mary Queen of Scots
SwitzerlandSwitzerland, 2 hours, page 28
  • Saturday, February 15, 12:30 - 2:30 pm: Cinema 21 (small)
  • Monday, February 24, 8:15 - 10:15 pm: Whitsell Auditorium
Metro Manila
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 55 minutes, page 15
  • Thursday, February 13, 8:30 - 10:25 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 15, 12:30 - 2:25 pm: Fox Tower
The Missing Picture
CambodiaCambodia, 1 hour 32 minutes, page 8
  • Friday, February 7, 6:00 - 7:32 pm: World Trade Center
  • Saturday, February 15, 6:00 - 7:32 pm: World Trade Center
My Mommy is in America and She Met Buffalo Bill
FranceFrance, 1 hour 15 minutes, page 12
  • Sunday, February 16, 1:00 - 2:15 pm: Cinemagic
The New Rijksmuseum
NetherlandsNetherlands, 4 hours, page 22
  • Sunday, February 16, 2:45 - 6:45 pm: Whitsell Auditorium
Nobody's Daughter Haewon
South KoreaSouth Korea, 1 hour 30 minutes, page 26
  • Monday, February 17, 7:30 - 9:00 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 20, 8:30 - 10:00 pm: Whitsell Auditorium
Nothing Bad Can Happen
GermanyGermany, 1 hour 50 minutes, page 13
  • Saturday, February 15, 11:59 pm - 1:49 am: Cinema 21 (large)
Of Horses and Men
IcelandIceland, 1 hour 21 minutes, page 17
  • Saturday, February 8, 3:30 - 4:51 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 12, 8:30 - 9:51 pm: Cinemagic
  • Wednesday, February 19, 6:00 - 7:21 pm: Cinema 21 (small)
Omar
PalestinePalestine, 1 hour 36 minutes, page 23
  • Thursday, February 13, 6:00 - 7:36 pm: Cinemagic
  • Wednesday, February 19, 5:45 - 7:21 pm: Whitsell Auditorium
Opening Night Party
1 hour 30 minutes, page 6
  • Thursday, February 6, 9:00 - 10:30 pm: OMSI Empirical Theater
Particle Fever
United StatesUnited States, 1 hour 37 minutes, page 31
  • Saturday, February 8, 6:00 - 7:37 pm: World Trade Center
  • Monday, February 10, 6:00 - 7:37 pm: OMSI Empirical Theater
People in Places
SpainSpain, 1 hour 23 minutes, page 27
  • Friday, February 14, 6:00 - 7:23 pm: Cinema 21 (small)
  • Monday, February 17, 5:00 - 6:23 pm: Whitsell Auditorium
The Priest's Children
CroatiaCroatia, 1 hour 33 minutes, page 9
  • Friday, February 14, 8:30 - 10:03 pm: OMSI Empirical Theater
  • Monday, February 17, 5:00 - 6:33 pm: Cinemagic
Proxy
United StatesUnited States, 2 hours, page 31
  • Friday, February 21, 11:59 pm - 1:59 am: Cinema 21 (large)
Remote Area Medical
United StatesUnited States, 1 hour 20 minutes, page 31
  • Friday, February 7, 8:30 - 9:50 pm: World Trade Center
The Rocket
AustraliaAustralia, 1 hour 36 minutes, page 7
  • Saturday, February 8, 6:00 - 7:36 pm: Cinema 21 (large)
The Sacrament
United StatesUnited States, 1 hour 35 minutes, page 31
  • Saturday, February 8, 11:59 pm - 1:34 am: Cinema 21 (large)
Salvo
ItalyItaly, 1 hour 44 minutes, page 19
  • Friday, February 14, 8:30 - 10:14 pm: Cinema 21 (small)
  • Sunday, February 23, 4:15 - 5:59 pm: Whitsell Auditorium
The Search for Emak Bakia
SpainSpain, 1 hour 23 minutes, page 27
  • Sunday, February 16, 7:45 - 9:08 pm: World Trade Center
  • Friday, February 21, 9:15 - 10:38 pm: World Trade Center
Short Cuts III: International Ties
1 hour 33 minutes, page 35
  • Thursday, February 13, 6:00 - 7:33 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 18, 6:00 - 7:33 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts II: International Ties
1 hour 29 minutes, page 34
  • Monday, February 17, 12:00 - 1:29 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts I: International Ties
1 hour 30 minutes, page 34
  • Saturday, February 8, 1:00 - 2:30 pm: Whitsell Auditorium
  • Sunday, February 16, 12:30 - 2:00 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts IV: International Ties
1 hour 38 minutes, page 35
  • Saturday, February 15, 12:45 - 2:23 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, February 20, 6:00 - 7:38 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts VI: Best of the Shorts
1 hour 30 minutes
  • Monday, February 24, 6:00 - 7:30 pm: Whitsell Auditorium
Short Cuts V: Oregon Filmmakers' Showcase
United StatesUnited States, 1 hour 42 minutes, page 36
  • Tuesday, February 11, 8:30 - 10:12 pm: Whitsell Auditorium
The Snow on the Pines
IranIran, 1 hour 32 minutes, page 18
  • Sunday, February 16, 3:00 - 4:32 pm: Cinema 21 (small)
  • Thursday, February 20, 6:00 - 7:32 pm: Cinemagic
The Strange Little Cat
GermanyGermany, 1 hour 12 minutes, page 14
  • Friday, February 7, 6:00 - 7:12 pm: Cinema 21 (large)
  • Monday, February 10, 6:00 - 7:12 pm: Fox Tower
Stranger by the Lake
FranceFrance, 1 hour 37 minutes, page 12
  • Friday, February 14, 6:00 - 7:37 pm: Cinemagic
  • Saturday, February 22, 9:30 - 11:07 pm: Whitsell Auditorium
Stray Dogs
TaiwanTaiwan, 2 hours 18 minutes, page 29
  • Saturday, February 15, 3:15 - 5:33 pm: Fox Tower
  • Monday, February 17, 7:30 - 9:48 pm: Cinemagic
Teenage
United StatesUnited States, 1 hour 18 minutes, page 32
  • Friday, February 7, 6:00 - 7:18 pm: Fox Tower
  • Monday, February 10, 6:00 - 7:18 pm: Cinemagic
Television
BangladeshBangladesh, 1 hour 46 minutes, page 7
  • Saturday, February 15, 9:00 - 10:46 pm: Whitsell Auditorium
  • Monday, February 17, 5:00 - 6:46 pm: Cinema 21 (small)
Those Happy Years
ItalyItaly, 1 hour 46 minutes, page 19
  • Friday, February 7, 8:30 - 10:16 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 8, 6:00 - 7:46 pm: Cinemagic
Thy Womb
PhilippinesPhilippines, 1 hour 40 minutes, page 24
  • Saturday, February 15, 9:00 - 10:40 pm: Fox Tower
  • Thursday, February 20, 8:30 - 10:10 pm: Cinema 21 (small)
Tim's Vermeer
United StatesUnited States, 1 hour 20 minutes, page 32
  • Friday, February 14, 6:00 - 7:20 pm: Whitsell Auditorium
  • Tuesday, February 18, 8:30 - 9:50 pm: OMSI Empirical Theater
Tito on Ice
SwedenSweden, 1 hour 17 minutes, page 28
  • Sunday, February 16, 1:00 - 2:17 pm: Cinema 21 (small)
The Tough Guys
NorwayNorway, 1 hour 14 minutes, page 23
  • Sunday, February 16, 3:00 - 4:14 pm: Fox Tower
  • Monday, February 17, 2:30 - 3:44 pm: Fox Tower
Transit
PhilippinesPhilippines, 1 hour 33 minutes, page 24
  • Thursday, February 13, 6:00 - 7:33 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 15, 3:30 - 5:03 pm: Cinema 21 (small)
Trap Street
ChinaChina, 1 hour 33 minutes, page 9
  • Saturday, February 8, 3:30 - 5:03 pm: Cinemagic
  • Monday, February 10, 6:00 - 7:33 pm: Whitsell Auditorium
2 Autumns, 3 Winters
FranceFrance, 1 hour 31 minutes, page 10
  • Tuesday, February 18, 6:00 - 7:31 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 22, 7:30 - 9:01 pm: Whitsell Auditorium
Two Lives
GermanyGermany, 1 hour 37 minutes, page 14
  • Friday, February 7, 8:30 - 10:07 pm: Cinemagic
  • Sunday, February 23, 2:00 - 3:37 pm: Whitsell Auditorium
Vic + Flo Saw A Bear
CanadaCanada, 1 hour 35 minutes, page 8
  • Saturday, February 8, 8:30 - 10:05 pm: Cinemagic
  • Wednesday, February 12, 8:30 - 10:05 pm: Fox Tower
Village at the End of the World
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 22 minutes, page 15
  • Wednesday, February 19, 8:30 - 9:52 pm: Cinemagic
  • Thursday, February 20, 6:00 - 7:22 pm: OMSI Empirical Theater
Visitors
United StatesUnited States, 1 hour 27 minutes, page 32
  • Monday, February 10, 8:30 - 9:57 pm: OMSI Empirical Theater
  • Saturday, February 15, 6:00 - 7:27 pm: Whitsell Auditorium
Wajma (An Afghan Love Story)
AfghanistanAfghanistan, 1 hour 25 minutes, page 7
  • Friday, February 7, 8:30 - 9:55 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 16, 3:00 - 4:25 pm: Cinemagic
Walesa: Man of Hope
PolandPoland, 2 hours 7 minutes, page 25
  • Monday, February 17, 7:30 - 9:37 pm: Whitsell Auditorium
  • Thursday, February 20, 8:30 - 10:37 pm: OMSI Empirical Theater
The Way We Dance
Hong KongHong Kong, 1 hour 50 minutes, page 16
  • Monday, February 17, 7:30 - 9:20 pm: Cinema 21 (small)
  • Friday, February 21, 7:00 - 8:50 pm: Whitsell Auditorium
We Are The Best!
SwedenSweden, 1 hour 42 minutes, page 28
  • Saturday, February 8, 8:30 - 10:12 pm: Fox Tower
  • Wednesday, February 12, 6:00 - 7:42 pm: Cinema 21 (large)
What is Cinema?
United StatesUnited States, 1 hour 20 minutes, page 32
  • Saturday, February 8, 1:00 - 2:20 pm: World Trade Center
  • Friday, February 14, 8:30 - 9:50 pm: World Trade Center
The Wind Rises
JapanJapan, 2 hours 6 minutes, page 6
  • Thursday, February 6, 6:30 - 8:36 pm: Cinema 21 (large)
  • Thursday, February 6, 6:45 - 8:51 pm: OMSI Empirical Theater
The Wishful Thinkers
SpainSpain, 1 hour 33 minutes, page 27
  • Wednesday, February 12, 6:00 - 7:33 pm: Fox Tower
  • Sunday, February 16, 7:45 - 9:18 pm: Cinemagic
A World Not Ours
LebanonLebanon, 1 hour 33 minutes, page 20
  • Friday, February 14, 6:00 - 7:33 pm: World Trade Center
  • Sunday, February 16, 5:30 - 7:03 pm: World Trade Center
Young and Beautiful
FranceFrance, 1 hour 35 minutes, page 13
  • Saturday, February 8, 8:30 - 10:05 pm: Cinema 21 (large)
  • Monday, February 10, 8:30 - 10:05 pm: Fox Tower
The Zigzag Kid
NetherlandsNetherlands, 1 hour 35 minutes, page 22
  • Saturday, February 8, 1:00 - 2:35 pm: Cinema 21 (large)
  • Sunday, February 23, 10:00 - 11:35 am: Whitsell Auditorium
Continue ... to the Scheduling Assistant page. (Your choices have already been saved.)