Cinequest 2010

February 23 - March 7, 2010 — San Jose, California

Your film priorities

The goal of this site is to help you see the films you really want to see - it's a three step process: you start by prioritizing the festival's films, then you tell me which screenings you can see, then I build a schedule that (hopefully!) fits your priorities. If it's your first visit, go ahead and check out the other two tabs above, then come back to this first one - I'll wait!

So, to get started, you'll indicate your preference for each film by clicking one of the little circles next to each film below. The highest priority means "I *really* want to see this!," and the lowest means "I don't want to see this; never schedule it for me;" if you've made a choice and want to remove it for some reason, clicking the "" will forget you ever made a choice.

If there's a film you've seen already, you can note what you thought of it here by entering a rating from one to five stars; you can also come back and enter ratings later. (I'll be sharing these ratings — see the Help page for details.)

Choose priority:
(lower … higher)
or rate the films
you've seen:

Sort by:Name | Country

1981
CanadaCanada, 2 hours 12 minutes
  • Thursday, February 25, 9:15 - 11:27 pm: Camera 12
  • Tuesday, March 2, 12:30 - 2:42 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 6:45 - 8:57 pm: Camera 12
3D: The Road Back to Woodstock
2 hours
  • Monday, March 1, 2:00 - 4:00 pm: Camera 12
  • Wednesday, March 3, 2:00 - 4:00 pm: Camera 12
7 Days (Les Jour Du Talion)
CanadaCanada, 1 hour 45 minutes
  • Friday, February 26, 11:45 pm - 1:30 am: Camera 12
  • Monday, March 1, 9:15 - 11:00 pm: Camera 12
Adobe Youth Voices
1 hour 30 minutes
  • Saturday, March 6, 11:00 am - 12:30 pm: Camera 12
Anyone You Want
AustraliaAustralia, 1 hour 20 minutes
  • Wednesday, March 3, 7:00 - 8:20 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 9:00 - 10:20 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 4:30 - 5:50 pm: Camera 12
Applause (Applaus)
DenmarkDenmark, 1 hour 25 minutes
  • Wednesday, February 24, 6:30 - 7:55 pm: Camera 3
  • Wednesday, March 3, 1:00 - 2:25 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 4:30 - 5:55 pm: Camera 3
Babnik
United StatesUnited States, 1 hour 21 minutes
  • Friday, February 26, 7:00 - 8:21 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Wednesday, March 3, 7:30 - 8:51 pm: Camera 12
Bank Robbery (Pangaroov)
EstoniaEstonia, 1 hour 30 minutes
  • Thursday, February 25, 2:15 - 3:45 pm: Camera 12
  • Saturday, February 27, 11:00 am - 12:30 pm: Camera 12
  • Thursday, March 4, 1:30 - 3:00 pm: Camera 12
Becoming Bert Stern
United StatesUnited States, 1 hour 18 minutes
  • Sunday, February 28, 4:15 - 5:33 pm: Camera 12
  • Tuesday, March 2, 6:30 - 7:48 pm: Camera 12
Blue Ridge
United StatesUnited States, 1 hour 37 minutes
  • Saturday, February 27, 2:15 - 3:52 pm: Camera 3
  • Monday, March 1, 9:30 - 11:07 pm: Camera 12
  • Thursday, March 4, 1:00 - 2:37 pm: Camera 12
Border / Mosquito
ArmeniaNetherlandsArmenia, Netherlands, 1 hour 40 minutes
  • Monday, March 1, 4:00 - 5:40 pm: Camera 12
  • Thursday, March 4, 4:00 - 5:40 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 2:00 - 3:40 pm: Camera 12
Bummer Summer
United StatesUnited States, 1 hour 19 minutes
  • Saturday, February 27, 6:45 - 8:04 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 4:30 - 5:49 pm: Camera 12
  • Wednesday, March 3, 12:15 - 1:34 pm: Camera 12
Buried Prayers
United StatesUnited States, 1 hour 23 minutes
  • Sunday, February 28, 6:30 - 7:53 pm: Camera 12
  • Tuesday, March 2, 9:15 - 10:38 pm: Camera 12
Camembert Rose (Rozsaszin Sajt)
HungaryHungary, 1 hour 33 minutes
  • Thursday, February 25, 4:30 - 6:03 pm: Camera 12
  • Friday, February 26, 12:00 - 1:33 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 2:15 - 3:48 pm: Camera 12
Cellar
United StatesUnited States, 1 hour 23 minutes
  • Wednesday, March 3, 9:15 - 10:38 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 9:00 - 10:23 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 7:00 - 8:23 pm: Camera 3
Cleanfix
United StatesUnited States, 1 hour 25 minutes
  • Saturday, February 27, 4:15 - 5:40 pm: Camera 12
  • Monday, March 1, 9:15 - 10:40 pm: Camera 12
  • Wednesday, March 3, 11:45 am - 1:10 pm: Camera 12
Complaints Choir / Oil Rocks
DenmarkFinlandSwitzerlandDenmark, Finland, Switzerland, 1 hour 51 minutes
  • Wednesday, March 3, 9:00 - 10:51 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 11:00 am - 12:51 pm: Camera 12
Cooking History / Amoklove
AustriaGermanyAustria, Germany, 1 hour 37 minutes
  • Wednesday, February 24, 6:00 - 7:37 pm: Camera 12
  • Thursday, February 25, 1:30 - 3:07 pm: Camera 12
  • Monday, March 1, 9:00 - 10:37 pm: Camera 3
Cost of a Soul
United StatesUnited States, 1 hour 45 minutes
  • Saturday, February 27, 4:30 - 6:15 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 11:30 am - 1:15 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 11:30 am - 1:15 pm: Camera 12
Cummings Farm
United StatesUnited States, 1 hour 44 minutes
  • Friday, February 26, 10:00 - 11:44 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 1:45 - 3:29 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Friday, March 5, 1:30 - 3:14 pm: Camera 12
Day of the Writer, Part 1
2 hours
  • Friday, March 5, 10:00 am - 12:00 pm: San Jose State University Theatre
Day of the Writer, Part 2
1 hour 30 minutes
  • Friday, March 5, 1:00 - 2:30 pm: San Jose State University Theatre
Day of the Writer, Part 3
1 hour 30 minutes
  • Friday, March 5, 3:00 - 4:30 pm: San Jose State University Theatre
Deep in the Valley
JapanJapan, 1 hour 47 minutes
  • Friday, February 26, 9:15 - 11:02 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 11:00 am - 12:47 pm: Camera 3
  • Tuesday, March 2, 4:00 - 5:47 pm: Camera 12
Eamon
IrelandIreland, 1 hour 25 minutes
  • Thursday, March 4, 6:45 - 8:10 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 11:00 am - 12:25 pm: California Theatre
Exit 117
United StatesUnited States, 1 hour 28 minutes
  • Friday, February 26, 7:30 - 8:58 pm: Camera 3
  • Sunday, February 28, 8:45 - 10:13 pm: Camera 12
Forum: 3D Cinema
1 hour 30 minutes
  • Saturday, February 27, 1:30 - 3:00 pm: Camera 12
Forum: The New Distribution
1 hour 30 minutes
  • Friday, February 26, 1:30 - 3:00 pm: San Jose Repertory Theatre
Forum: the Olson Brothers
1 hour 30 minutes
  • Saturday, March 6, 1:30 - 3:00 pm: Camera 12
Friction
United StatesUnited States, 1 hour 28 minutes
  • Saturday, February 27, 1:45 - 3:13 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Tuesday, March 2, 9:00 - 10:28 pm: Camera 12
Gabi on the Roof in July
United StatesUnited States, 1 hour 39 minutes
  • Friday, February 26, 7:30 - 9:09 pm: Camera 12
  • Saturday, February 27, 9:00 - 10:39 pm: Camera 12
  • Wednesday, March 3, 5:00 - 6:39 pm: Camera 12
God is D_ad
South KoreaSouth Korea, 1 hour 36 minutes
  • Thursday, March 4, 7:15 - 8:51 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 4:15 - 5:51 pm: Camera 12
Green Waters (Aguas Verdes)
ArgentinaArgentina, 1 hour 30 minutes
  • Thursday, February 25, 4:00 - 5:30 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 12:00 - 1:30 pm: Camera 12
  • Wednesday, March 3, 4:15 - 5:45 pm: Camera 12
Heaven, Hell... Earth (Nebo, pekio... zem)
SlovakiaSlovakia, 1 hour 35 minutes
  • Thursday, February 25, 4:15 - 5:50 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 12:30 - 2:05 pm: Camera 12
  • Wednesday, March 3, 2:00 - 3:35 pm: Camera 12
Heiran (Heiraan)
IranIran, 1 hour 28 minutes
  • Wednesday, February 24, 5:00 - 6:28 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 2:00 - 3:28 pm: Camera 12
  • Tuesday, March 2, 5:00 - 6:28 pm: Camera 3
Hell is Other People / Parallels
United StatesUnited States, 1 hour 31 minutes
  • Saturday, February 27, 4:15 - 5:46 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Wednesday, March 3, 7:00 - 8:31 pm: Camera 3
House of Fools (De Gales Hus)
NorwayNorway, 1 hour 43 minutes
  • Wednesday, February 24, 2:00 - 3:43 pm: Camera 12
  • Friday, February 26, 5:00 - 6:43 pm: Camera 12
  • Monday, March 1, 4:30 - 6:13 pm: Camera 12
Kill the Habit
BelgiumGreeceItalyUnited StatesBelgium, Greece, Italy, United States, 1 hour 21 minutes
  • Saturday, February 27, 9:30 - 10:51 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Tuesday, March 2, 6:45 - 8:06 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 12:00 - 1:21 pm: Camera 12
Krews
United StatesUnited States, 1 hour 44 minutes
  • Saturday, February 27, 9:30 - 11:14 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 6:45 - 8:29 pm: Camera 12
  • Thursday, March 4, 4:15 - 5:59 pm: Camera 12
Left (Links)
NetherlandsNetherlands, 1 hour 23 minutes
  • Wednesday, February 24, 9:30 - 10:53 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Thursday, February 25, 5:00 - 6:23 pm: San Jose Repertory Theatre
Life in One Day (Het leven uit een dag)
NetherlandsNetherlands, 1 hour 34 minutes
  • Wednesday, February 24, 7:00 - 8:34 pm: California Theatre
  • Saturday, February 27, 9:45 - 11:19 pm: Camera 12
Little Fish, Strange Pond
United StatesUnited States, 1 hour 30 minutes
  • Friday, February 26, 9:15 - 10:45 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Saturday, February 27, 11:59 am - 1:29 pm: Camera 12
  • Monday, March 1, 9:15 - 10:45 pm: California Theatre
Lost Persons Area
BelgiumNetherlandsHungaryGermanyFranceBelgium, Netherlands, Hungary, Germany, France, 1 hour 49 minutes
  • Sunday, February 28, 6:15 - 8:04 pm: Camera 3
  • Tuesday, March 2, 3:45 - 5:34 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 4:15 - 6:04 pm: Camera 3
Love Life of a Gentle Coward (Ljubavni zivot domobrana)
CroatiaCroatia, 1 hour 30 minutes
  • Monday, March 1, 7:00 - 8:30 pm: Camera 12
  • Wednesday, March 3, 9:30 - 11:00 pm: California Theatre
  • Friday, March 5, 2:00 - 3:30 pm: Camera 12
Low Lights (Artimos sviesos)
LithuaniaGermanyLithuania, Germany, 1 hour 32 minutes
  • Wednesday, February 24, 9:15 - 10:47 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 5:00 - 6:32 pm: Camera 12
Maverick Spirit: Benjamin Bratt
2 hours 30 minutes
  • Thursday, March 4, 7:00 - 9:30 pm: California Theatre
Maverick Spirit: Deepak Chopra
1 hour 30 minutes
  • Tuesday, March 2, 7:00 - 8:30 pm: California Theatre
Mother (Madeo)
South KoreaSouth Korea, 2 hours 8 minutes
  • Saturday, March 6, 8:00 - 10:08 pm: California Theatre
No Tomorrow
United StatesUnited States, 1 hour 20 minutes
  • Saturday, February 27, 1:45 - 3:05 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 11:30 am - 12:50 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Saturday, March 6, 6:30 - 7:50 pm: Camera 12
One for the Road (La Ultima y Nos Vamos)
MexicoMexico, 1 hour 30 minutes
  • Sunday, February 28, 11:00 am - 12:30 pm: California Theatre
  • Tuesday, March 2, 4:45 - 6:15 pm: Camera 12
Outsourced
United StatesUnited States, 1 hour 38 minutes
  • Saturday, March 6, 4:00 - 5:38 pm: California Theatre
Parable
United StatesUnited States, 1 hour 12 minutes
  • Monday, March 1, 6:45 - 7:57 pm: Camera 12
  • Wednesday, March 3, 4:30 - 5:42 pm: Camera 12
Passenger Side
CanadaCanada, 1 hour 25 minutes
  • Thursday, February 25, 7:15 - 8:40 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Saturday, February 27, 11:30 am - 12:55 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Thursday, March 4, 11:30 am - 12:55 pm: San Jose Repertory Theatre
Paulista (Quanto Dura o Amor?)
BrazilBrazil, 1 hour 22 minutes
  • Saturday, February 27, 7:00 - 8:22 pm: Camera 12
  • Monday, March 1, 3:00 - 4:22 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 11:00 am - 12:22 pm: Camera 12
Peepers
CanadaCanada, 1 hour 23 minutes
  • Friday, February 26, 9:30 - 10:53 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 9:15 - 10:38 pm: Camera 12
  • Tuesday, March 2, 1:30 - 2:53 pm: Camera 12
Prima Primavera
HungaryBulgariaUnited KingdomNetherlandsHungary, Bulgaria, United Kingdom, Netherlands, 1 hour 26 minutes
  • Wednesday, February 24, 2:45 - 4:11 pm: Camera 12
  • Thursday, March 4, 9:15 - 10:41 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 9:00 - 10:26 pm: Camera 12
Professor / Raton
United StatesUnited States, 1 hour 22 minutes
  • Wednesday, March 3, 6:45 - 8:07 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 4:00 - 5:22 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 4:00 - 5:22 pm: Camera 12
Raspberry Magic
United StatesUnited States, 1 hour 28 minutes
  • Wednesday, February 24, 7:15 - 8:43 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 7:15 - 8:43 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 7:00 - 8:28 pm: Camera 12
Road to Sangam
IndiaIndia, 2 hours 15 minutes
  • Wednesday, February 24, 8:30 - 10:45 pm: Camera 12
  • Thursday, February 25, 1:00 - 3:15 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 1:15 - 3:30 pm: California Theatre
Semshook
SpainSpain, 1 hour 55 minutes
  • Saturday, February 27, 4:00 - 5:55 pm: Camera 12
  • Monday, March 1, 9:00 - 10:55 pm: Camera 12
  • Thursday, March 4, 9:45 - 11:40 pm: Camera 12
Shorts 1: The Darker Side of Growing Up
1 hour 40 minutes
  • Thursday, February 25, 6:30 - 8:10 pm: Camera 3
  • Sunday, February 28, 1:15 - 2:55 pm: Camera 3
Shorts 2: Dark, Deep and Dangerous
1 hour 47 minutes
  • Thursday, February 25, 9:00 - 10:47 pm: Camera 3
  • Sunday, February 28, 9:00 - 10:47 pm: Camera 3
Shorts 3: DocuNation
1 hour 47 minutes
  • Wednesday, March 3, 4:15 - 6:02 pm: Camera 3
  • Saturday, March 6, 1:45 - 3:32 pm: Camera 3
Shorts 4: Animated Worlds
1 hour 38 minutes
  • Tuesday, March 2, 9:30 - 11:08 pm: Camera 3
  • Friday, March 5, 7:00 - 8:38 pm: Camera 3
Shorts 5: More than you bargained for
1 hour 50 minutes
  • Thursday, March 4, 7:00 - 8:50 pm: Camera 3
  • Friday, March 5, 9:45 - 11:35 pm: Camera 3
Shorts 6: Through the Eyes of a Child
1 hour 57 minutes
  • Thursday, March 4, 9:45 - 11:42 pm: Camera 3
  • Saturday, March 6, 11:00 am - 12:57 pm: Camera 3
Shorts 7: Comedy Favorites
1 hour 46 minutes
  • Friday, February 26, 10:00 - 11:46 pm: Camera 3
  • Saturday, February 27, 10:00 - 11:46 pm: Camera 3
Shorts 8: Student Shorts
2 hours 12 minutes
  • Saturday, February 27, 11:00 am - 1:12 pm: Camera 3
  • Wednesday, March 3, 9:30 - 11:42 pm: Camera 3
Silent: The Merry Widow
United StatesUnited States, 2 hours 16 minutes
  • Friday, February 26, 7:00 - 9:16 pm: California Theatre
Silent: The Student Prince in Old Heidelberg
United StatesUnited States, 2 hours 27 minutes
  • Friday, March 5, 7:00 - 9:27 pm: California Theatre
Slovenian Girl (Slovenka)
SloveniaGermanySerbiaCroatiaSlovenia, Germany, Serbia, Croatia, 1 hour 30 minutes
  • Wednesday, February 24, 7:00 - 8:30 pm: Camera 12
  • Saturday, February 27, 2:00 - 3:30 pm: California Theatre
  • Monday, March 1, 1:45 - 3:15 pm: Camera 12
Solitary
United StatesUnited States, 1 hour 31 minutes
  • Thursday, March 4, 9:30 - 11:01 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 9:45 - 11:16 pm: Camera 12
Starring Maja (Prinsessa)
SwedenSweden, 1 hour 34 minutes
  • Thursday, February 25, 9:30 - 11:04 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 9:30 - 11:04 pm: Camera 12
  • Tuesday, March 2, 11:15 am - 12:49 pm: Camera 12
Strigoi
United KingdomUnited Kingdom, 1 hour 46 minutes
  • Wednesday, March 3, 9:45 - 11:31 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 11:59 am - 1:45 pm: Camera 12
Super Hero Party Clown
United StatesUnited States, 1 hour 26 minutes
  • Sunday, February 28, 9:30 - 10:56 pm: California Theatre
Surprise screening
2 hours
  • Thursday, February 25, 7:00 - 9:00 pm: Camera 12
Sweetgrass
FranceUnited KingdomUnited StatesFrance, United Kingdom, United States, 1 hour 41 minutes
  • Wednesday, February 24, 9:45 - 11:26 pm: Camera 12
  • Friday, February 26, 2:15 - 3:56 pm: Camera 12
The Bone Man (Knochenmann)
GermanyGermany, 2 hours 1 minute
  • Wednesday, February 24, 9:30 - 11:31 pm: California Theatre
  • Friday, February 26, 4:00 - 6:01 pm: Camera 12
  • Saturday, February 27, 11:15 am - 1:16 pm: California Theatre
The Days of Desire (A Vagyakozas Napjai)
HungaryHungary, 1 hour 44 minutes
  • Wednesday, February 24, 4:30 - 6:14 pm: Camera 12
  • Saturday, February 27, 4:45 - 6:29 pm: Camera 3
  • Monday, March 1, 12:30 - 2:14 pm: Camera 12
The Desert of Forbidden Art / Danse Macabre
RussiaUnited StatesUzbekistanCanadaRussia, United States, Uzbekistan, Canada, 1 hour 29 minutes
  • Friday, March 5, 1:45 - 3:14 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 6:30 - 7:59 pm: Camera 12
The Escape (Flugten)
DenmarkDenmark, 1 hour 57 minutes
  • Wednesday, February 24, 3:15 - 5:12 pm: Camera 12
  • Friday, February 26, 1:15 - 3:12 pm: Camera 12
  • Thursday, March 4, 4:15 - 6:12 pm: Camera 3
The Exploding Girl
United StatesUnited States, 1 hour 19 minutes
  • Tuesday, March 2, 7:00 - 8:19 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 6:45 - 8:04 pm: Camera 12
The Ferrari Dino Girl (Holka Ferrari Dino)
Czech RepublicCzech Republic, 1 hour 10 minutes
  • Thursday, February 25, 9:30 - 10:40 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Friday, February 26, 4:45 - 5:55 pm: Camera 12
  • Monday, March 1, 5:00 - 6:10 pm: Camera 12
The Girl with the Dragon Tattoo (Man Som Hatar Kvinnor)
SwedenSweden, 2 hours 34 minutes
  • Tuesday, March 2, 9:00 - 11:34 pm: California Theatre
The Good Heart
IcelandFranceDenmarkGermanyIceland, France, Denmark, Germany, 1 hour 35 minutes
  • Tuesday, February 23, 7:00 - 8:35 pm: California Theatre
The Greatest
United StatesUnited States, 1 hour 38 minutes
  • Sunday, February 28, 7:00 - 8:38 pm: California Theatre
The House of Branching Love (Haarautuvan Rakkauden Talo)
FinlandFinland, 1 hour 42 minutes
  • Wednesday, March 3, 7:00 - 8:42 pm: California Theatre
  • Saturday, March 6, 1:30 - 3:12 pm: California Theatre
The Orange Girl (Appelsinpiken)
NorwayNorway, 1 hour 21 minutes
  • Thursday, March 4, 5:00 - 6:21 pm: Camera 12
  • Friday, March 5, 2:15 - 3:36 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 9:30 - 10:51 pm: Camera 12
The Over the Hill Band (Meisjes)
BelgiumBelgium, 1 hour 40 minutes
  • Friday, February 26, 7:00 - 8:40 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 6:45 - 8:25 pm: Camera 12
The Pit / Seeds of the Fall
United StatesSwedenUnited States, Sweden, 1 hour 26 minutes
  • Thursday, February 25, 6:15 - 7:41 pm: Camera 12
  • Saturday, February 27, 11:30 am - 12:56 pm: Camera 12
The Puck Hogs
CanadaCanada, 1 hour 36 minutes
  • Sunday, February 28, 4:30 - 6:06 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Tuesday, March 2, 9:30 - 11:06 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 11:15 am - 12:51 pm: Camera 12
The Real Revolutionaries
United StatesUnited States, 1 hour 29 minutes
  • Thursday, February 25, 7:00 - 8:29 pm: California Theatre
  • Saturday, February 27, 7:00 - 8:29 pm: California Theatre
The Robbers (Wode Tangchao Xiongdi)
ChinaChina, 1 hour 32 minutes
  • Thursday, February 25, 6:45 - 8:17 pm: Camera 12
  • Saturday, February 27, 1:30 - 3:02 pm: Camera 12
  • Thursday, March 4, 12:00 - 1:32 pm: Camera 12
The Sonosopher: Alex Caldiero in Life...In Sound / Grande Dame
United StatesCanadaUnited States, Canada, 1 hour 6 minutes
  • Sunday, February 28, 4:00 - 5:06 pm: Camera 3
  • Tuesday, March 2, 9:15 - 10:21 pm: Camera 3
  • Thursday, March 4, 2:45 - 3:51 pm: Camera 12
The Square
AustraliaAustralia, 1 hour 45 minutes
  • Saturday, February 27, 7:30 - 9:15 pm: Camera 3
  • Monday, March 1, 9:30 - 11:15 pm: Camera 3
The Tijuana Project / Abuelo
United StatesMexicoUnited States, Mexico, 1 hour 16 minutes
  • Friday, February 26, 7:15 - 8:31 pm: Camera 12
  • Saturday, February 27, 7:15 - 8:31 pm: Camera 12
Third World (Tercer Mundo)
Costa RicaChileCosta Rica, Chile, 1 hour 25 minutes
  • Wednesday, February 24, 7:00 - 8:25 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Thursday, February 25, 8:45 - 10:10 pm: Camera 12
  • Sunday, February 28, 3:00 - 4:25 pm: Camera 12
To Whom It May Concern: Ka Shen's Journey
United StatesUnited States, 1 hour 48 minutes
  • Saturday, February 27, 6:45 - 8:33 pm: San Jose Repertory Theatre
  • Sunday, February 28, 7:00 - 8:48 pm: San Jose Repertory Theatre
Upperdog
NorwayNorway, 1 hour 40 minutes
  • Wednesday, February 24, 8:45 - 10:25 pm: Camera 3
  • Saturday, February 27, 9:30 - 11:10 pm: California Theatre
  • Tuesday, March 2, 2:00 - 3:40 pm: Camera 12
Wild Grass (Les Herbes Folles)
FranceFrance, 1 hour 44 minutes
  • Thursday, March 4, 7:00 - 8:44 pm: Camera 12
Will You Marry Us? (Die Standesbeamtin)
SwitzerlandSwitzerland, 1 hour 30 minutes
  • Monday, March 1, 7:00 - 8:30 pm: California Theatre
  • Friday, March 5, 4:30 - 6:00 pm: Camera 12
  • Saturday, March 6, 9:15 - 10:45 pm: Camera 12
Continue ... to the Scheduling Assistant page. (Your choices have already been saved.)